Dodaj svoje podjetje
Ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini

TAXI, Petar Bjelić s.p.


Koroška cesta 51, 4000 Kranj

Ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini |

Gospod Petar Bjelić v svojem podjetju TAXI, PETAR BJELIĆ S.P. že več desetletij skrbi, da so na voljo ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini.

V voznem parku ima na voljo avtomobile za 4 in 6 potnikov, po dogovoru pa za vas organizira tudi prevoze večjega števila ljudi z avtobusom.

Ponuja vam možnost potovanja z uglednimi avtomobilskimi znamkami, ki vam zagotavljajo udobno in varno potovanje, hkrati pa skrbi, da ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini ostajajo denarnicam več kot prijazni. 

ugodni-taxi-prevozi-po-sloveniji-in-tujini_2

Ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini

V podjetju dnevno skrbijo za brezhibno čistočo avtomobilov, kot tudi tehnično brezhibnost, da so ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini vedno zanesljivi, varni in točni ter opravljeni tako, da ste z njimi najbolj zadovoljni.

Med strankami TAXI, PETAR BJELIĆ S.P.  velja za zanesljivega, ugodnega in varnega prevoznika, zato ga kadarkoli kontaktirajte in z veseljem se bo odzval. 

ugodni-taxi-prevozi-po-sloveniji-in-tujini_9

Zakaj zaupati podjetju TAXI, PETAR BJELIĆ S.P., če so ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini kar potrebujete?

Ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini so odlična rešitev, če nimate lastnega voznega parka, če morate na cilj priti spočiti in ne utrujeni od dolge vožnje, če potrebujete poslovne ali privatne prevoze, pa zaradi kakršnega koli razloga ne morete sami voziti. 

Ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini:

 • Odlično razmerje med kvaliteto in ceno.  
 • Hitra odzivnost in fleksibilnost. 
 • Zadovoljstvo svojih strank postavljajo na prvo mesto.  
 • Ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini so opravljeni zanesljivo, pravočasno in v skladu z vsemi dogovori s stranko.  
 • Na voljo je sodoben vozni park, ki ga upravljajo profesionalni, usposobljeni in prijazni vozniki.  
 • Dolgoletne izkušnje. 

Številne zadovoljne stranke, ki storitve redno koristijo, so najboljše priporočilo, da so ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini z njimi resnično to, kar potrebujete. 

V podjetju si prizadevajo celovito ustreči svojim strankam. Storitve zato opravljajo na visokem nivoju in skrbijo, da se potniki radi vračajo ter jih tudi priporočajo vsem, ki se sprašujejo kje so na voljo ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini. 

ugodni-taxi-prevozi-po-sloveniji-in-tujini_4

Najbolj ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini so vedno na voljo, ko jih potrebujete!

Zavedajo se, da cenik storitev igra veliko vlogo pri izbiri prevoznika, posebno če z njim želite sodelovati dolgoročno. A poleg tega, da skrbijo, da so na voljo ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini vedo tudi, kako pomembno je zagotoviti kvalitetno storitev v skladu s pričakovanji strank. 

Delo v podjetju temelji na strokovnosti in kakovosti. Poleg tega nenehno spremljajo potrebe svojih strank in strmijo k temu, da so ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini prilagojeni vam. 

Njihova ponudba, vezana na ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini, je popolno zaključena z vsem kar potrebujete - na voljo so udobna vozila, zanesljivi in točni vozniki ter denarnicam prijazne cene. 

ugodni-taxi-prevozi-po-sloveniji-in-tujini_3

Zanesite se na TAXI, PETAR BJELIĆ S.P., da bodo ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini opravljeni tako, kot ste si želeli. Hitro, ugodno, varno in profesionalno. 

Ne glede na to kam se odpravljate ali zakaj potrebujete taxi, naj bo prevoz ugoden, zanesljiv, varen in pravočasen. Ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini v sodelovanju s podjetjem TAXI, PETAR BJELIĆ S.P. so prav to! Če niste prepričani, jih pokličite in preverite njihovo ponudbo. Z veseljem vas odpeljejo na želeno destinacijo, kamor koli po Sloveniji in tudi čez mejo. 

Na vaš klic se vedno odzovejo, pokličete jih lahko, ko nujno hitro potrebujete taxi, seveda pa je še bolje, če poskrbite za pravočasno rezervacijo prevoza, posebno če greste na daljšo pot in so ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini kar iščete. Tako jih lahko povsem prilagodijo vam. 

Prepričajte se, da so v TAXI, PETAR BJELIĆ S.P. na voljo hitri, zanesljivi in ugodni taxi prevozi po Sloveniji in tujini, ter da druge storitve ne boste potrebovali. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si