Dodaj svoje podjetje
Ugodni nagrobniki Ljubljana |

Podjetje KAMNOSEŠTVO SVETE Peter Svete s.p. smo aktivni že skoraj pol stoletja. Bogate izkušnje so nam prinesle zadovoljne stranke, ki potrjujejo kakovost naših storitev in izdelkov, med katerimi so tudi ugodni nagrobniki Ljubljana. 

Naša glavna dejavnost je tehnološka rešitev izdelave in montaže kamnoseških izdelkov. Nagrobni spomeniki pričajo o kulturi družbe in o času v katerem so nastali, česar se zavedamo tudi v našem podjetju. Zato veliko pozornosti posvečamo oblikovanju. Z modernimi sredstvi, ki so odraz sodobnega časa in napredka tehnologije, poskušamo ohranjati elemente dediščine tako v vsebinskem, kot v oblikovnem smislu. 

Ugodni nagrobniki Ljubljana

Različne vrste nagrobnikov, od modernih do klasičnih, izdelujemo izključno iz masivnih kamnitih elementov brez betonskih vložkov, saj le masiven kamen dolgoročno kljubuje našim vremenskim razmeram.

Uredimo tudi izvedbo vgradnje korita v kuhinjskem pultu, ki ga vgradimo s spodnje strani (pod vgradno) ali gornje strani (nad vgradno). Nudimo tudi vgradnjo portala ali masivnega okenskega okvirja. Pred montažo je potrebno pripraviti dovolj veliko vgradno odprtino in obvezno upoštevati debelino izolacijskega materiala fasade. 

Veliko damo tudi na kulturno dediščino. Na željo strank opravimo postopek izdelave replike reliefov, kipov, grbov, kapitelov,… iz arhivske slike ali obstoječega originala, z brez dotičnim 3D laserskim skeniranjem. Na voljo je tudi izdelava replike iz naravnega kamna, polistirena, lesa, brona, mesenga, aluminija ali drugih materialov.

  1. Kiparsko modeliranje originala iz slike
  2. Skeniranje originala ali modela z 3D laserjem
  3. Obdelava skena in procesiranje G-kode z CAD-CAM programom
  4. Rezkanje replike na 3 ali 5 osnem CNC obdelovalnem centru
  5. Ročna finalizacija detajlov

Če želite, se lahko izvede vgradnja klasičnih kamnitih stopnic, položenih v cementno malto: Za klasičen način vgradnje potrebujemo 5-6cm svetlobe po višini in globini. Debelina nastopnih plošč je običajno 3, debelina čel pa 2 cm, preostanek potrebujemo za podložni beton s cementno polivko. Stopniščno ramo, ki ni pravilno zabetonirana po potrebi preoblikujemo, da dosežemo enakomerno razporeditev stopnic po višini in globini. To daje stopnicam funkcionalnost in urejen videz ter uporabniku potrebno varnost.

Ne glede na to ali so ugodni nagrobniki Ljubljana kar potrebujete ali iščete druge kamnoseške storitve, se obrnite na nas in nam zaupajte, da bomo našli prave rešitve, s katerimi boste popolnoma zadovoljni. 

Za ostale informacije vezane na ugodni nagrobniki Ljubljana, nas kontaktirajte.
  • pon

    /

  • tor

    /

  • sre

    /

  • čet

    /

  • pet

    /

  • sob

    /

  • ned

    /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

  • 059/365-660
  • info@mediaorbis.si