Dodaj svoje podjetje
Ugodni apartmaji Bohinjsko jezero

MARKET JERCA JERICA GAŠPERIN S.P.


Kamnje 5, 4264 Bohinjska Bistrica

Ugodni apartmaji Bohinjsko jezero |

Ugodni apartmaji v okolici Bohinjskega jezera so vse leto zelo iskani.

Gostje od blizu in daleč se vračajo uživat v naravi in magičnosti, ki jo okolica jezera in širša Gorenjska regija ponujata, prav tako pa se številni ukvarjajo tudi z najrazličnejšimi športi kot so pohodništvo, plezanje, kolesarjenje, smučanje ...

Če si želite tudi vi na odlični lokaciji najti ugodne apartmaje ob Bohinjskem jezeru, ste prišli na pravi naslov. 

ugodni-apartmaji-bohinjsko-jezero_3

Ugodni apartmaji Bohinjsko jezero

Ugodni apartmaji Bohinjsko jezero so vam pri nas na voljo na kar dveh lokacijah.

Za vas smo na naslovu Kamnje 5, Bohinjska Bistrica uredili čist in udoben studio za 2 osebi, na naslovu Stara fužina 147a pa so na voljo še 3 nastanitve. Na tem naslovu vam je na voljo ugoden apartma za 4 osebe in 2 apartmaja za 5 oseb. 

Neposredna bližina jezera, čiste, moderne in ugodne nastanite ter dostopne cene so razlogi, da se gostje k nam radi vračajo. Tudi vam so ugodni apartmaji Bohinjsko jezero vedno na razpolago!

ugodni-apartmaji-bohinjsko-jezero_1

Najboljša ponudba vas čaka pri nas, če so ugodni apartmaji Bohinjsko jezero kar iščete.

Poleg tega, da smo vam na voljo, če so ugodni apartmaji Bohinjsko jezero kar iščete, ne boste razočarani niti nad našo ostalo ponudbo. Ob apartmajih vodimo tudi market z živili, kjer lahko naši gostje in vsi ostali obiskovalci Bohinja dobijo vse kar potrebujejo za malico, pripravo obrokov ...

ugodni-apartmaji-bohinjsko-jezero_10

Iščete ponudbo, v kateri so lepi, udobni in ugodni apartmaji, Bohinjsko jezero pa je destinacija kamor se odpravljate? Nastanitev rezervirajte pri nas!

 1. Ugodni apartmaji Bohinjsko jezero so na odlični lokaciji, v neposredni bližini vse potrebne infrastrukture, market, javni promet ...
 2. Boljšega razmerja med kakovostjo in ceno ne boste našli. 
 3. Nastanitve so čiste, urejene, sodobno opremljene in ponujajo vse potrebno udobje.
 4. Okolica apartmajev ponuja številne aktivnosti v naravi, možnost ogleda kulturnih in naravnih znamenitosti ...
 5. Smo zelo gostoljubni, prijazni, hitro odzivni in prilagodljivi za vaše potrebe, če vas zanimajo ugodni apartmaji Bohinjsko jezero. 

Gostje, ki nas že poznajo, nas radi priporočajo in želimo si, da bi bili po ugodnih cenah, lepih nastanitvah in prijaznosti prepoznavni tudi v prihodnosti. Pridite nas spoznat tudi vi in se prepričajte sami, da so naši ugodni apartmaji Bohinjsko jezero najboljša izbira in izhodišče za vaš krajši ali daljši oddih.

Ugodni apartmaji Bohinjsko jezero so na voljo po predhodni rezervaciji. Preko telefona 00386/41-378-909 ali preko e-pošte: jerca.gasperin@gmail.com preverite, kdaj so ugodni apartmaji še razpoložljivi. Z veseljem vas pričakujemo!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si