Dodaj svoje podjetje
JAVUŠNIK LESNO PREDELOVALNO IN TRGOVSKO PODJETJE, EXPORT-IMPORT D.O.O.

JAVUŠNIK LESNO PREDELOVALNO IN TRGOVSKO PODJETJE, EXPORT-IMPORT D.O.O.


Sv. Vid 24, 2367 Vuzenica

Ugodna izdelava lesenih montažnih hiš Slovenija |

Družinsko podjetje JAVUŠNIK D.O.O. že več generacij negujemo ljubezen do obdelovanja lesa. Delo z lesom nam je prineslo bogate izkušnje in znanja tudi na področju energijsko varčnih montažnih hiš in brunaric. 

Da smo danes prava izbira za lesene hiše, dokazujemo s celovito ponudbo na enem mestu. Smo podjetje, ki ima lastne gozdove in celotno lastno predelavo lesa od sečnje do vgradnje lesa v naš montažne in lesene hiše. 

Vas zanima ugodna izdelava lesenih montažnih hiš Slovenija? Potem ste na pravem naslovu in z veseljem vam bomo zagotovili trajne, učinkovite, lepe ter funkcionalne bivalne rešitve!

Ugodna-izdelava-lesenih-montaznih-his-Slovenija_1

Ugodna izdelava lesenih montažnih hiš Slovenija

Lesene oziroma montažne hiše se izdelajo na podlagi principa od hloda - do hiše. Izjemno pomembno nam je, da izkoristimo dane vire, zato vgrajujemo izključno les slovenskega porekla.

Zakaj izbrati našo ponudbo, če vas zanima ugodna izdelava lesenih montažnih hiš? 

Največja prednost, ki vam jo lahko zagotovimo je, da so lesene hiše izdelane povsem po vaših željah in potrebah. Spremembe naših referenčnih objektov uredimo brez doplačil. 

Poleg tega smo edino podjetje v Sloveniji, ki lesene hiše gradi po principu od hloda do hiše s pomočjo lastne proizvodnje, ki si jo lahko na sedežu podjetja tudi ogledate. 

Če referenčni objekti ne izpolnjujejo vseh vaših pričakovanj, nam lahko predstavite tudi vaše ideje oziroma zasnove in načrte. Vaše individualne zamisli zmorejo naši projektanti zanesljivo uresničiti. 

Pri gradnji smo pozorni, da uporabimo najbolj kakovosten les. Glede na zahtevnost in velikost objekta, za montažo lesene hiše oziroma brunarice na vaši lokaciji potrebujemo od 5 do 10 dni.

Za vse dodatne informacije, če iščete strokovnjaka, ki bo poskrbel da bo izdelava lesenih montažnih hiš Slovenija ugodna in kvalitetna, se obrnite na nas.

Naša ponudba je podrobneje predstavljena na spletnih straneh, z veseljem pa na vaša vprašanja odgovorimo tudi po telefonu in e-pošti. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si