Dodaj svoje podjetje
HIT-MAC, ZASTOPANJE, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O.

HIT-MAC, ZASTOPANJE, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O.


Bazoviška ulica 4, 5000 Nova Gorica

S ponosom in z vso odgovornostjo zastopamo na območju Slovenije vrhunsko, profesionalno gradbeno mehanizacijo HITACHI - mini bagre, bagre na gosenicah, bagre in nakladalce na kolesih, kamione prekucnike - demperje in vse potrebne priključke za mehanizacijo.Kot veste, je Hitachi eden vodilnih svetovnih proizvajalcev gradbene mehanizacije. Razlog v tolikšnem zaupanju kupcev pa je v izredno visoki zanesljivosti naših strojev. Hitachi stroji so izdelani tako, da so kos najtežjim delovnim pogojem z zagotavljanjem optimalne produktivnosti.

Poleg prodaje visokokakovostnih in tehnološko najnaprednejših japonskih gradbenih strojev poskrbimo tudi za strokovno in hitro vzdževanje le teh, saj se zavedamo, da je za vas pomembna vsaka minuta. Svoje delo lahko opravljate mirno in skoncentrirano. Z našo izkušeno in strokovno opremljeno servisno ekipo ter stalno razpoložljivostjo originalnih HITACHI rezervnih delov, bomo za vaše nemoteno delo s HITACHI gradbenimi stroji poskrbeli mi.

Ne pozabite, vedno smo vam na razpolago. Strokovni, kot od nas pričakujete. Poleg vrhunske gradbene mehanizacije pa vam sedaj lahko ponudimo tudi razno kmetijsko mehanizacijo, ki vam olajša marsikatero delo in vam zaradi svoje naprednosti tudi privarčuje veliko dodatnih stroškov.Po ugodnih cenah vam nudimo razne priključke na zalogi kot so:- mešalna prikolica FARESIN za hranjenje živali- grabljalnik in obračalnik sena FRANDENT- prednje nakladalce STOLL (kom 3)- brane tako vrtavkaste kot krožne MA/AG- mulčer NOBILI- nošeni pršilnik NOBILI- traktorski vrtalnik FAZA- vršičkar PROVITIS ter dvoosno prikolico B & RPoleg artiklov v katalogu vam naše podjetje nudi:- Rezervne dele za traktorje (SAME, HURLIMANN, DEUTZ-FAHR, MF, NEW HOLLAND, LANDINI, MCCORMIK, VALPADANA, LAVERDA, GOLDONI, JOHN DEER, LOMBARDINI, FENDT, CLAAS, RENAULT)- Raznovrstne priključke za traktorjeObenem vas obveščamo, da nudimo letoskot novost, ki se uveljavlja na slovenskem trgu in bo predstavljena na prihajajočih sejmih PRENOSNE IN STACIONARNE ČITALCE za branje podatkov s čipa živali. Mi na svoje kupce ne pozabimo.Menimo namreč, da se zgodba s prodajo stroja šele začne in ne konča.In držimo besedo.

Za vsa vprašanja, povezana z ugodna gradbena in kmetijska mehanizacija Slovenija nas kontaktirajte.

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si