Dodaj svoje podjetje

Ugoden hotel za dnevni počitek Osrednja Slovenija |

Če na svoji poti potrebujete dnevni počitek v okolici Ljubljane, ste na pravem naslovu. 

Najboljšo ponudbo za dnevni počitek v Osrednji Sloveniji boste našli le nekaj kilometrov iz prestolnice, pri nas v HOTELU TROJANE!

Za vas smo v treh nadstropjih uredili 21 sob (skupno 63 ležišč). V sobah vam je na razpolago balkon, wc, tuš in wifi, tako da bo nočni ali dnevni počitek več kot udoben. 

V kolikor boste prenočevali pri nas, vas bomo zjutraj razvajali tudi z odličnim zajtrkom. 

Ugoden-hotel-za-dnevni-pocitek-Osrednja-Slovenija_6

Ugoden hotel za dnevni počitek Osrednja Slovenija

Za dnevni počitek ali večdnevni oddih pri nas, smo uredili prijetno in udobno opremljene sobe. Poleg tega vam je za sprostitev na voljo tudi uporaba urejenega hotelskega parka, v katerem lahko uživate, če ste se odločili za naš ugoden hotel za dnevni počitek. 

Ne glede na to, ali se pri nas ustavite ker potrebujete ugoden hotel za dnevni počitek Osrednja Slovenija, ali pa boste pri nas ostali več dni in raziskali okolico Ljubljane, vedno ste dobrodošli. 

Prijazno vas bo sprejelo naše profesionalno in ustrežljivo osebje, za vaše popolno zadovoljstvo pa smo poskrbeli tudi z ugodnim cenikom, kar je tudi razlog, da ste naleteli na nas, ko ste iskali ugoden hotel za dnevni počitek Osrednja Slovenija. 

Ugoden-hotel-za-dnevni-pocitek-Osrednja-Slovenija_3

Še nekaj razlogov, da smo prava izbira, če iščete ugoden hotel za dnevni počitek v Osrednji Sloveniji oziroma okolici Ljubljane

Smo na idealni lokaciji - Le nekaj km iz prestolnice in na mirni lokaciji, stran od mestnega vrveža, a dovolj blizu da ga doživite, če to želite.

Svojim gostom vedno zagotovimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, tako če iščejo dnevni počitek ali se pri nas odločijo ostati več časa.

Poleg kakovostne in ugodne ponudbe lahko pri nas pričakujte prijazno, profesionalno osebje, ki vam bo vedno pomagalo, ko želite rezervirati ugoden hotel za dnevni počitek Osrednja Slovenija ali druge storitve. 

Pohvalimo se lahko z veliko zadovoljnimi gosti od blizu in daleč. Nekateri med njimi redno koristijo naše hotelske usluge in nas priporočajo tudi drugim, ki iščejo ponudbo za ugoden hotel za dnevni počitek Osrednja Slovenija.

Veseli bomo, če se boste tudi sami prepričali v našo odlično ponudbo. Pričakujemo vas!

Ugoden-hotel-za-dnevni-pocitek-Osrednja-Slovenija_4

Povpraševanje za storitev - ugoden hotel za dnevni počitek Osrednja Slovenija je visoko, zato nas čim prej kontaktirajte in ga rezervirajte. 

Vedno se potrudimo, da vam je dnevni počitek Ljubljana na voljo, ko storitev potrebujete.

A ker je povpraševanje visoko vam svetujemo, da tudi dnevni počitek pravočasno rezervirate in si tako zagotovite prosto sobo v terminih, ki vam najbolj ustrezajo.

Za vse informacije in rezervacije, ki se nanašajo na ugoden hotel za dnevni počitek Osrednja Slovenija, smo dosegljivi po telefonu 01/723-36-10 ali preko e-pošte: info@hoteltrojane.si. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si