Dodaj svoje podjetje
Podjetje Izobraževanje in osebnostni razvoj, Helena Vlaj s.p. deluje na področju alternativne medicine. Njihove storitve zajemajo zvočne terapije. So pravi naslov za vas, ko mislite na besede učinkovit bioenergetik Ljubljana. 

Bioenergetika je znana tudi kot energetska medicina, ki zajema različne tehnike zdravljenja, spada pa pod alternativno medicino. Je kombinacija psihoterapije, mešana s tehnikami sproščanja, uporablja pa tudi dotike z rokami na telo. bioenergetik vam bo prav prišel, ko boste potrebovali spremembo energije v svojih celicah. Poznamo domnevno energetsko terapijo in pa resnično energetsko terapijo. Bioenergetika nam pomaga, ko imamo neuravnovešeno energetsko polje, kar posledično povzroča nastanek različnih bolezni. Cilj je ozdravitev bolnika, ko mu uravnovesimo telesno energetsko polje. Ga. Vlaj se dodobra spozna na tovrstne težave, zato se jo z razlogom drži renome kot učinkovit bioenergetik Ljubljana.

Bioenergetika je del psihoanalize, ki nam pokaže človekovo osebnost in vedenje. Povezana je s človekovim odnosom do realnega življenja, temelji pa človekovem umu in telesu ter na gibanju človeka. Ko ima človek čustvene težave, ga bioenergetika opominja, da ima človek še vedno lahko srečo in zadovoljstvo v svojem življenju, kljub navzočim problemom. Poglavitna ideja bioenergetike je, da telo in um povezano delujeta in da se dogajanje v umu prenaša na odražanje v telesu ter obratno.

Pri bioenergetski terapiji se z dotiki sproščajo mišice. Negativna čustva, ki se shranjujejo v našem telesu vplivajo na togost mišice, na nizko raven energije ter na slabo držo. Bolniki so v mišicah napeti in imajo tudi psihične težave. Te se je potrebno znebiti, če želimo povrniti sproščen um in zdravo telo. Nekateri bioenergetiki uporabljajo metodo vpitja in kričanja, ker le tako lahko dosežejo rezultate, bi pa se znebimo svojih problemov. Bioenergetiki tudi preučujejo gibe mišic, spremljajo dihanje in glas ter tako določijo težave s telesom in psiho. Ko je energija uravnotežena in ko izginejo telesne motnje ter ko se odstranijo strupi, lahko vaše telo ozdravi samo po sebi. Velikokrat je bioenergetika uspešna pri težavah s psihološkimi boleznimi, pomaga pa tudi pri glavobolih in pri nevroloških boleznih.

Ga. Vlaj vam poleg terapije tudi svetuje veliko dobrega za osebno rast in da boste lažje uresničili svoje sanje. S tečaji in semenarji rekija je postala prava strokovnjakinja na področju bioenergetike. Za več informacij, ki se nanašajo na učinkovit bioenergetik Ljubljana, jo kontaktirajte. Z veseljem vam bo priskočila na pomoč.
 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si