Dodaj svoje podjetje
LOVRENČEC ALENKA

LOVRENČEC ALENKA


Tešanovci 140, 9226 Moravske Toplice
Kadar si želite miru in oddiha z najdražjimi se obrnite na posestvo Podlipje, ki ga vodi Lovrenčec Alenka - nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji in kjer z nepozabni domačimi dobrotami poskrbijo vaš užitek. So sinonim za turistična kmetija Prekmurje in so poskrbeli, da je kmečki turizem na visokem nivoju.

V ponudbi imajo najem brunarice, ki vsebuje 4 prostorne spalnice z dodatnimi otroškimi ležišči po želji. Brunarica ima tudi 2 kopalnici, dnevni prostor, kuhinjo in prostorno jedilnico ter zunanji jakuzzi in finsko savno. Presenetila vas bo tudi velika terasa za večerno druženje, sama brunarica pa ima še TV, telefon in brezžični internet, varovana pa je z alarmno napravo in video nadzorom. 

Ga. Alenka je poskrbela, da lahko ljubitelji divjadi v ograjenem delu posestva opazujete na paši damjake in muflone ter divje prašiče. Samo posestvo turistične kmetije se razprostira na približno 30 hektarjih zemljišč, ki ležijo na obeh straneh čistega in žuborečega Bogojinskega potoka. Kmečki turizem je primeren za vsakogar, ki si želi malo drugačnega oddiha v naravi. Z razlogom se jih drži renome kot najboljša turistična kmetija v Pomurju.

Za ljubitelje pohodov bo zanimiv ogled Plečnikove cerkve, okoliških vinogradov ter okušanje vin. Kolesarji bodo navdušeni nad gozdnimi potmi do Bukovniškega jezera, ne pozabite pa si v Dobrovniku ogledati prelepe orhideje in ostale lepote Goričkega.
Za razvajanje pa so Moravske Toplice oddaljene le 3 km stran.

V njihovi pestri ponudbi se najde tudi čas za lov na divjad. Zemljišča so spremenili za krmo divjadi, so varno zagrajena, med pašo pa boste lahko opazovali damjake in muflone. Damjaki in mufloni so možni za odstrel, pa tudi kakšen merjasec se najde, da vam bo dvignil adrenalin med lovom. Organizirajo pa tudi lov na divjega prašiča, srnjaka ali jelena v ostalih prekmurskih loviščih, lahko pa se z njimi podate na lov v sosednjo Madžarsko

Za turistična kmetija Prekmurje in za vse informacije vezane na kmečki turizem, pohodi po Goričkem in prosta prenočišča, jih pokličite. Poskrbeli bodo, da bo bo vaš obisk pri njih nepozaben.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si