Dodaj svoje podjetje
AVTOPREVOZNIŠTVO - PREVOZ BLAGA EDVARD OBERSTAR S.P.

AVTOPREVOZNIŠTVO - PREVOZ BLAGA EDVARD OBERSTAR S.P.


Stara cesta 20, 4220 Škofja Loka
Podjetje AVTOPREVOZNIŠTVO - PREVOZ BLAGA EDVARD OBERSTAR S.P. se ukvarja z vsemi vrstami transporta. So pravi naslov za vas, ko pomislite na besede prevoz nevarnih snovi in odpadkov Slovenija.

Podjetje Oberstar Edvard s.p. delujejo na področju različnega transporta. Poglavitna dejavnost v podjetju je transport nevarnih snovi, pa tudi živil in tovora. Delujejo že več kot 20 let in imajo izkušnje tako v Sloveniji, kot tudi v Evropi. Skrbijo za razvoj in modernizacijo svojih vozil ter za usposabljanje voznikov, saj ogromno dajo na tehnološki napredek.
Edino na takšen način so dosegli visoko kakovost in ažurnost pri izvajanju tovrstnih storitev. Sodelujejo s svojimi partnerji, ki jim vedno priskočijo na pomoč, da zadovoljijo želje svojih strank. Imajo tudi moderen vozni park, ki jim omogoča izpopolnjevanje kvalitetnih storitev.
Njihova vozila za prevoz nevarnih snovi in odpadkov so opremljena s sodobno opremo in zadovoljujejo vse standarde, ki so vezani na ekologijo. 

Prevoz nevarnih snovi je v cestnem prometu mora potekati v skladu s predpisi. Nevarne snovi se v večini primerov prevažajo v cisternah ali v vozilih, ki so ustrezno predelana in opremljena za tovrsten transport v skladu z vsemi predpisi, ki jih določa zakon.
Vsa taka vozila morajo imeti urejeno vse glede izpušnega sistema in električne inštalacije v samem vozilu. Urejen mora biti tudi prostor, kjer se nahaja nevarna snov oziroma tovor, pregledan pa mora biti tudi rezervoar goriva. Vsa vozila morajo biti ustrezno označena, vsebovati pa morajo še obvezno opremo. Med nevarne snovi štejemo različna eksploziva. Sem sodijo smodnik, pirotehnični izdelki, različna vžigalna sredstva in eksplozivne zmesi.
Vsak voznik pa mora biti popolnoma seznanjen z vrsto tovora in poznati mora vse postopke, preden se odpravi na vožnjo. Varnost ljudi in okolice je najpomembnejša, zato se vsi vozniki nenehno informirajo o novostih in spremembah v prevozu nevarnih snovi in odpadkov.

Veliko dela so vložili, da so vodilni na področju prevoza nevarnih snovi na Slovenskem trgu. Vozni park pa z razlogom posodabljajo, saj želijo biti v koraku s časom, predvsem pa se gre za varnost okolja in prebivalcev. Kot navedeno, so specializirani za prevoze nevarnih snovi, prevoze v domačem cestnem prometu, prevoze blaga za več strank, prevoze volumenskega blaga in kombi prevoze. Svoje delo opravljajo kakovostno in v dogovorjenih rokih. Za svoje stranke se maksimalno potrudijo, njihove najboljše reference pa je popolno zadovoljstvo strank.

Za več informacij vezane na prevoz nevarnih snovi in odpadkov Slovenija, jih pokličite.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si