Dodaj svoje podjetje
ELEMENT , arhitekturno projektiranje, d.o.o.

ELEMENT+, arhitekturno projektiranje, d.o.o.


Brezje ob Slomu 16, 3232 Ponikva
V podjetju ELEMENT+, arhitekturno projektiranje, d.o.o. se ponašamo s širok izborom že izvedenih različnih projektov, znani smo po tem,  da natančno in stalno spremljamo vse spremembe zakonodaje in da se stalno izobraževanje na našem področju arhiketkurnih opravil vedno obrestuje.
Vse dosedanje delo je garancija za kakovostno zasnovane projektne rešitve, ki naročniku zagotavljajo gospodarno izvedbo in investicijsko upravičenost. Trajnostna arhitektura in urbanizem je del procesa, ki poskrbi za dolgoročno razvojno vizijo nekega projekta, kraja, itd.

Prizadevamo si za trajnostne rešitve na področju inovativnih rešitev v turizmu kot je glamping in luksuzno kampiranje, revitalizacije obstoječih grajenih struktur ter stanovanjske gradnje.

Nudimo vam storitve s področja:
- vodenja projektov,
- načrtovanja projektov s področja arhitekture in urbanizma,
- načrtovanja projektov interierja in notranje opreme,
- izvajanja projektantskega nadzora,
- strokovnega in tehničnega svetovanja,
- grafičnega oblikovanja,
- vodenja investicij in inženiringa za izvedbo projektov interierja in notranje opreme.

Vsak ustvarjalni proces se začne s projektno idejo, ki jo skupaj z naročnikom oblikujemo v projektno nalogo. Rezultat predstavlja osnovno izhodišče za izdelavo projekta, na podlagi izdelanega projekta pa pridobimo potrebna soglasja in gradbeno dovoljenje.

Za naročnika izdelamo vse faze projektne dokumentacije, od začetne idehe do končne verzije s pripadajočimi načrti in elaborati:
- idejno zasnovo (IDZ),
- idejni projekt (IDP),
- projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD),
- projekt za izvedbo (PZI) in
- projekt izvedenih del (PID).
Za vas izdelamo elaborate, ki so sestavni del projekta za pridobitev gradbenega dovoljenja kot so zasnove požarne varnosti, elaborat gradbene fizike ter oceno zvočne izolacije.

Našo ponudbo in reference si lahko ogledate na naši spletni strani, za dodatne informacije, povezane s trajnostna arhitektura in urbanizem  ter za naročila pa nas kontaktirajte. 
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si