Dodaj svoje podjetje

Toplotne črpalke Slovenija |

Naše družinsko podjetje KRONOTERM hladilni, ogrevalni in energetski sistemi d.o.o., je z dolgoletnimi izkušnjami, bogatim znanjem, lastno in sodobno izdelavo toplotnih črpalk v Sloveniji ter odličnimi referencami postalo vodilno na svojem področju.

toplotne-crpalke-slovenija_8

Toplotne črpalke Slovenija

Podjetje s petindvajset letno tradicijo, visoko izobraženim razvojnim kadrom, ki sodeluje v proizvodnji, ki dosega najvišja evropska merila je postalo sinonim za toplotne črpalke Slovenija. 

Vsako leto nam zaupa večje število zadovoljnih kupcev, ki iščejo toplotne črpalke Slovenija.  Prepričali smo jih ne le z visoko kakovostjo, pač pa tudi odlično ceno in strokovno podporo pred in po nakupu toplotne črpalke Slovenija, ki zagotavlja najboljše rešitve za vaš dom, poslovne prostore ali industrijske objekte.

Na trgu zmoremo zadovoljiti sleherno povpraševanje, vrhunske toplotne črpalke Slovenija pa so prodrle tudi širše. Danes sodelujemo z znanimi kupci ter dobavitelji iz vse Evrope.

Zakaj prav naše toplotne črpalke Slovenija?

Razumemo, da je nakup ogrevalnega sistema pomembna odločitev. Ne le, da predstavlja finančno investicijo, potrebno je misliti tudi na druge stvari in mi vam bomo pri tem z veseljem pomagali. Odločite se za naše toplotne črpalke Slovenija, ker vam zagotavljamo: 

 • odlično razmerje med kvaliteto in ceno
 • najboljše, učinkovite in okolju prijazne rešitve
 • brezplačno svetovanje, tudi na terenu
 • pomoč pri urejanju dokumentacije za pridobitev subvencije Eko sklada za toplotne črpalke Slovenija

Za pomoč pri izbiri KRONOTERM toplotne črpalke Slovenija se obrnite na ekipo svetovalcev in prodajnih inženirjev, ki bodo glede na vaše želje ter specifike prostora naredili strokovni izračun pravilne izbire toplotne črpalke Slovenija

Pomagali vam bomo od začetka do konca, zasnovo, projektiranje, nadzor izvedbe in končno optimizacijo nam lahko brez skrbi zaupate. Vedno delujemo zgolj v dobrobit naročnika, vaše zadovoljstvo pa nam največ pomeni, zato številne storitve vezane na toplotne črpalke Slovenija za vas uredimo brezplačno

Prepričani smo, da se bo tudi za vas izbira KRONOTERM toplotne črpalke Slovenija izkazala za edino pravilno odločitev. 

toplotne-crpalke-slovenija_15

Toplotne črpalke Slovenija razvijamo, izdelujemo, zaženemo in vzdržujemo!

V svoje produkte - toplotne črpalke Slovenija smo prepričani in jamčimo, da bodo dolgo brezhibno delovali, vendar pa z uporabo in staranjem vseeno lahko pride do napak v delovanju, zato imamo lasten servis. 

Toplotne črpalke Slovenija: Več kot 50.000 vgrajenih naprav naj vas prepriča, da bomo tudi za vas najbolje poskrbeli!

Če potrebujete zanesljivega serviserja za toplotne črpalke Slovenija, smo edini pravi naslov, ker skrbimo za izvajanje preventivnih pregledov, strokovnih zagonov in stalno dobavljivost rezervnih delov. Hitra odzivnost po vsej državi, vam zagotavlja, da so toplotne črpalke Slovenija nenehno v uporabi in zagotavljajo prijetno, ugodno klimo ter kvalitetno bivanje. 

Za več informacij, vezanih na toplotne črpalke Slovenija, se obrnite na nas in dovolite, da vam predstavimo svojo ponudbo, ki bo presegla vsa vaša pričakovanja. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si