Dodaj svoje podjetje

Teniranje telesa Gorenjska | KOZMETIKA BARBARA WEBER S.P.

Kozmetične storitve nudimo v našem salonu KOZMETIKA BARBARA WEBER S.P. že od leta 1998, kjer se vsakodnevno trudimo za dobro počutje in lep izgled naših strank. Delo opravimo kvalitetno in uspešno. Naš največji cilj pa je zadovoljstvo strank.

Kaj je teniranje telesa Gorenjska?

Naša storitev That`so sun je inovacija, ki zagotavlja takojšnjo porjavitev, rezultat pa da telesu naravno barvo. Koža se obarva v le nekaj minutah, s strokovnim svetovanjem pred teniranjem pa poskrbimo, da se postopek porjavitve prilagodi vsakemu tipu kože in je tako rezultat, ki ga da teniranje telesa Gorenjska, viden kar nekaj dni.

S samoporjavitvenim sistemom That`so boste pripravljeni za katerikoli za vas pomemben dogodek kot je npr. obisk plaže, zabavo, poroko, maturantski ples ali za ostale posebne priložnosti, ki terjajo vaš popoln videz.


    Teniranje telesa Gorenjska

Je teniranje telesa Gorenjska varno?

Teniranje telesa je popolnoma varno, saj je uporabljena glavna sestavina  iz sladkornega trsa, zaradi katere pravzaprav porjavimo. Barva se obdrži od 7-10 dni in se enakomerno izpira. Priporočamo, da se pred naslednjim obiskom obstoječa barva popolnoma izpere. 

Postopek teniranja traja med 15 - 20 minutami. Po teniranju je možen rahlo lepljiv občutek, po teniranju pa se lahko takoj oblečete, priporočamo pa nošenje temnejšega oblačila.

Pred teniranjem priporočamo, da opravite temeljit piling obraza in telesa, prav tako pa odstranite vsa ličila in nakit. Po teniranju odsvetujemo tuširanje vsaj 6 ur. Na dan teniranja odsvetujemo uporabo parfuma in deodoranta, saj se barva ne oprime pazduh in se lahko zgodi, da porjavimo neenakomerno. Porjavitev ne zagotavlja zaščite pred soncem!

V našem salonu poleg teniranja telesa nudimo tudi ostale storitve na področju nege obraza in telesa, opravimo permanentni make-up, izvajamo pedikuro, manikuro in depilacijo.

Za več informacij, vezanih na teniranje telesa Gorenjska obiščite našo spletno stran www.kozmetika-weber.si ali pa nas kontaktirajte na objavljene kontakte. Z veseljem odgovorimo na vsako vaše vprašanje in se veselimo vašega obiska.


 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si