Dodaj svoje podjetje

Taksi Kranj |

Naše podjetje DEJAN PAJIĆ S.P. je že vrsto let poznano kar pod imenom Taksi Kranj. 

Taksi Kranj nam pravijo naše stranke, ki ugodne, udobne in zanesljive storitve naše taksi službe redno koristijo in nas z veseljem priporočajo vsem, ko potrebujejo taksi. Kranj nas dobro pozna, prav tako tudi širša okolica, a za svoje stranke smo vedno pripravljeni iti še dlje. 

Taksi Kranj vas odpelje kamor koli! 

Z veseljem boste naročili taksi Kranj!

Si po prekrokani noči želite naročiti ugodno taksi službo in ste iz Kranja ali okolice? Potem je taksi Kranj pravi za vas! 

Potrebujete prevoz do ali iz letališča?  Taksi Kranj - Taksi Dejan, Dejan Pajić s.p. vas bomo prijazno in hitro pripeljali iz točke A do točke B.

Če ne želite predragega prevoza, kontaktirajte naš taksi Kranj.

taksi-kranj_1

Zakaj izbrati taksi Kranj?

Poleg ugodne tarife in poceni štartnine, Želimo svojim strankam ponuditi še več in ugoditi sleherni zahtevi ter želji glede prevoza.

Taksi Kranj je sinonim za udoben, zanesljiv, varen, točen in poceni prevoz. 

Da smo več kot le povprečen taksi Kranj pove tudi dejstvo, da imamo na razpolago odlično vzdrževana, udobna in sodobna vozila ter prijazne, diskretne in zanesljive voznike.

Taksi Kranj: Varno, udobno in točno na cilju!

Prijazni in urni taksisti vas bomo z veseljem pobrali na vašem domu ali želeni lokaciji in vas popeljali novim dogodivščinam naproti. Brez oklevanja pokličite najboljši taksi Kranj in se brezskrbno odpeljite na končno destinacijo. 

Vas skrbi, da boste zamudili avtobus ali zmenek? Le urno pokličite Taksi Dejan, Dejan Pajić, s.p. in poskrbeli bomo, da boste točno na cilju. Zaradi nas ne bo nobenih neljubih zamud! 

taksi-kranj_2

Taksi Kranj je brez konkurence pri ponudbi poceni prevozov

S prevozniško storitvijo se ukvarjamo že vrsto let. Tako si je taksi Kranj pridobil zaupanje številnih in ostaja nad svojo konkurenco z odlično ponudbo, ki ji v okolici ni para.

Smo brez konkurence pri ponudbi prevoznih storitev na področju taksi službe. 

Naša storitev vas ne bo razočarala, še več, vsa pričakovanja, ki jih imate vezana na taksi Kranj, bomo dosegli in presegli.

Ker si želimo z vami uspešno in dolgoročno sodelovati v svoji ponudbi na enem mestu združujemo vse, kar odlikuje kvalitetno taksi storitev.

Ko iščete taksi Kranj, smo edini pravi naslov! Pokličite nas, če želite naročiti prevoz zase ali druge. Z veseljem vam bomo ustregli in vam dokazali, zakaj smo najboljši!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si