Dodaj svoje podjetje
GORNIŠTVO, POHODNIŠTVO MATEJ JERAM S.P.

GORNIŠTVO, POHODNIŠTVO MATEJ JERAM S.P.


Poljane 11, 5282 Cerkno

Spletni nakup alpinistične in pohodne opreme


V podjetju GORNIŠTVO, POHODNIŠTVO MATEJ JERAM s.p. vam nudim organizacijo in pripravo vodenih izletov, pohodništvo in treking po slovenski gričih in gorah. Poleg slovenskih hribov in gora vas popeljem tudi na vse ostale svetovne gorske cilje. Poleg tega pa imamo na naši spletni strani tudi pestro ponudbo kakovostne pohodne in alpinistične opreme. 

Spletni nakup alpinistične in pohodne opreme opravite na spletni strani.

Vse vodene izlete lahko naredimo zanimive tudi otrokom, saj med hojo povem marsikatero zanimivost ali bajko o okoliških hribih. Opravil sem že več kot 100 zimskih vzponov, alpinističnih smeri, turnih smuk in ostalih tur tako doma kot v tujini. Poleg tega pa sem vodil že več kot 80 vzponov tako doma kot v tujini. 

Zakaj izbrati nas za pohodništvo in gorništvo Slovenija? 

Predvsem zaradi bogatih izkušenj in ljubezni do gora. Leta 2000 sem se prvič podal na Grand Paradiso in me je tako očaral, da sem postal odvisen od visokogorja in od takrat skušam svoje izkušnje deliti tudi z ostalimi. Moj moto se glasi: "Dneva ne moraš zadržati, lahko pa ga izkoristiš!"

Pohodništvo je postalo vse bolj priljubljena dejavnost med vsemi generacijami, saj predstavlja kvalitetno preživljanje prostega časa zunaj v naravi in dobro rekreacijo. Pomagamo vam lahko organizirati različne pohode in izlete v hribe ter vam ponudimo kakovostno rekreacijo, poleg tega pa vam zagotovimo čudovite razglede. 

Veliko nesreč v gorah se zgodi ravno zaradi slabe pripravljenosti in nepravilne opreme. Poleg vodenja po različnih turah vam tako zagotavljamo tudi razlago in svetovanje, kakšno opremo izbrati poleg tega pa vam pomagamo pripraviti tudi načrt, kako se pripraviti na zahtevnejšo turo.

Spletni nakup alpinistične in pohodne opreme opravite na spletni strani.

Preden se odpravite na pot, morate razmisliti tudi, kakšnemu podvigu ste kos. Pohodništvo in gorništvo Slovenija Matej Jeram vam nudi tako lahke, srednje težke in zahtevnejše poti. Za tiste z manj kondicije, za začetno izbiro priporočamo manj zahtevne pohode, saj boste tako s časom pridobili na kondiciji in vzdržljivosti ter se boste kmalu lahko podali na zahtevnejšo pot.

Za vse informacije, vezane na spletni nakup alpinistične in pohodne opreme sem vam dosegljiv na svoje kontakte. Veselimo se raziskovanja gora z vami!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si