Dodaj svoje podjetje
Solna terapija Salinea, Tatjana Lončar s.p.

Solna terapija Salinea, Tatjana Lončar s.p.


Celjska cesta 7, 3250 Rogaška Slatina
Naša glavna dejavnost podjetja SOLNA TERAPIJA SALINEA, TATJANA LONČAR S.P. je solna terapija, ki jo nudimo vsem našim strankam ne glede na starost. Smo pravi naslov za vas, ko mislite na besede solna terapija zdravilišče Rogaška Slatina.

Sama solna terapija je izredno primerna za vsa starostna obdobja. Tovrstna terapija je v pomoč vedno, kadar imate težave z dihali (astma, bronhitis, itd.) ali vnetji kože. Terapija pomaga tudi pri raznih viroza in ušesnih obolenjih, učinkovita pa je tudi v boju z alergijami.

Solna terapija se izvaja v posebni solni sobi s kontroliranimi pogoji. V tej sobi je posebna klima, ki je bila ustvarjena iz rudnikov soli. Naravna kamena ali morska sol prekriva površine v teh sobah, zaradi pogojev pa je v tej sobi primerna vlažnost in temperatura. soba je tako rekoč sterilna zaradi vseh pravih pogojev. 

Ta sol deluje tudi kot izolacija v sobi, tako da boste tam imeli popolni mir. Negativni ioni prisotni v tej sobi pa nam omogočajo večji pretok kisika v možgane in tudi krepijo naš imunski sistem. Ker je tovrstna terapija naravna in neškodljiva, se vedno več ljudi odloči za solno terapijo. V tej sobi je največ prisotnosti natrijevega klorida, ki seže v vse dele dihal. Tako je solna terapija najbolj primerna za dihala, izboljšanje kože, deluje pa tudi antistresno.

Solna terapija je zelo v pomoč pri bolnikih z astmo, pozitivno pa deluje tudi na bronhitis in ostale pljučne bolezni. Pomaga pa tudi pri alergijah, pri vnetju grla ali pri prehladu, na splošno pa nam pomaga premagati utrujenost. Rogaška Slatina je znana po zdraviliščih. Vabljeni ste, da obiščete naše zdravilišče in si privoščite kvalitetno solno terapijo. Vedno poskrbimo, da se posvetimo vsaki svoji stranki in terapiji posebej.

Pri nas se lahko počutite kot doma. Naša terapija vam bo povrnila energijo in izboljšala zdravje. Za več informacij vezane na solna terapija zdravilišče Rogaška Slatina, nas pokličite.

Z veseljem vam bomo pomagali!
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si