Dodaj svoje podjetje
VOJKO VERDEV S.P.

VOJKO VERDEV S.P.


5 (1)
Rimska cesta 120, 3311 Šempeter v Savinjski dolini

Šola vožnje Verdev Savinjska |

Ste že slišali za šolo vožnje Verdev na Savinjskem? Iščete izkušenega, prijaznega, profesionalnega inštruktorja vožnje, ki bo poskrbel, da boste v najkrajšem možnem času uspešno opravili vozniški izpit? 

Šola vožnje Verdev Savinjska smo prava odločitev za vas. Združujemo znanje, izkušnje in odlične reference ter vztrajno širimo krog zadovoljnih strank in tudi varnih ter dobrih voznikov, ki nas priporočajo tudi vsem bodočim vozniškim kandidatom. 

sola-voznje-verdev-savinjska_1

Šola vožnje Verdev Savinjska

Šola vožnje Verdev Savinjska vam ponujamo tako tečaje cestno prometnih predpisov, kot tudi praktična usposabljanja. Ne le za voznike osebnih vozil, pač pa se lahko prijavite tudi na tečaj varnega dela s traktorjem oziroma pri nas pridobite katero koli drugo vozniško kategorijo (motorna kolesa, avtobus ...)

Kontaktirajte nas ali obiščite spletno stran, Šola vožnje Verdev Savinjska vas bomo z veseljem spoznali in poskrbeli, da boste varen udeleženec v prometu. 


Zakaj Šola vožnje Verdev? 

 1. Šola vožnje Verdev je tista avtošola, ki ji Savinjska najbolj zaupa že vrsto let.
 2. Zadovoljstvo z našim delom, kvaliteto in prijaznostjo, nam izkazuje nešteto strank, ki nas priporočajo vsem, ki iščejo ugodno in kvalitetno avtošola. Šola vožnje Verdev Savinjska je prava izbira in odločitev brez tveganja. 
 3. Naši inštruktorji so izkušeni, usposobljeni, fleksibilni in prijazni. S kandidati delajo individualno in učenje vožnje prilagodijo njim, tako da je za vsakega kandidata učenje kar najbolj prijetno in seveda učinkovito. 
 4. Glede na visoko kakovost opravljenih storitev, je Šola vožnje Verdev Savinjska zelo ugodna.
 5. Imamo moderen, varen, brezhibno vzdrževan vozni park.  

Če si želite prevoziti nešteto varnih kilometrov, smo Šola vožnje Verdev Savinjska zanesljiva izbira. Z veseljem vam pomagamo do vašega izpita. 

Dosegljivi smo na: 

ŠOLA VOŽNJE VERDEV
Avtopoligon Ločica ob Savinji
Ob Savinji 9, 3313 Polzela

PE CELJE
Ljubljanska cesta 10, 3000 Celje

 • pon

 • tor

 • sre

 • čet

 • pet

 • sob

 • ned

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

¸Najboljša avtošola

Verdev je zame najboljša avtošola, ne le na Savinjskem, pač pa v vsej Sloveniji. Hitro so me pripeljali do izpita in jih z veseljem priporočam!


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si