Dodaj svoje podjetje

Sobe in apartmaji Ajdovščina |

Na pravi naslov ste prišli, če iščete ugodne, prijetne sobe ali apartmaje v Ajdovščini. 

Na mirni, odmaknjeni lokaciji na naslovu Malo Polje 29, 5273 Col smo za vas uredili nastanitve, ki vam omogočajo sproščeno preživljanje krajšega ali daljšega oddiha.

Sobe in apartmaji so opremljeni z vsem, kar potrebujete in so po ceni med najbolj dostopnimi v Ajdovščini. 

sobe-in-apartmaji-ajdovscina_6

Sobe in apartmaji Ajdovščina

Smo prava izbira, če so sobe in apartmaji Ajdovščina, kar iščete, saj znamo poskrbeti za udobje naših gostov. 

Vsi, ki so že bivali pri nas vedo, da so naše sobe in apartmaji v Ajdovščini med najbolj udobnimi, urejenimi in čistimi. Gostom so na voljo tri spalnice, dnevna soba, kuhinja in kopalnico. Uporabljate lahko tudi pralni stroj, žar in zunanji vrt. Sobe in apartmaji imajo pripadajoče brezplačno parkirno mesto. 

sobe-in-apartmaji-ajdovscina_1

Naše sobe in apartmaji v Ajdovščino privabljajo posameznike, pare, družine in manjše skupine, ki si želijo aktivnega oddiha

Če iščete odlično izhodišče za smučanje, planinarjenje, pohodništvo, kolesarjenje in druge aktivnosti v naravi, potem so naše sobe in apartmaji Ajdovščina prava izbira. 

V sklopu nastanitve imate tudi prostor za smučarsko opremo. 

Poleg tega pa so sobe in apartmaji Ajdovščina primerni tudi za vse, ki si želijo spoznati naravne znamenitosti regije, saj zanimivosti v okolici ne manjka. Obiščete lahko Predjamski grad, Postojnsko jamo in podobno. 

sobe-in-apartmaji-ajdovscina_3

Vedno imamo veliko povpraševanja, ki se nanaša na sobe in apartmaji Ajdovščina, zato ne odlašajte s svojo rezervacijo!

Ker se dober glas o prijetnih in ugodnih sobah ter apartmajih v Ajdovščini hitro širi, imamo vsak dan več povpraševanja. Da ne bi ostali brez nastanitve, nas čim prej pokličite na: +386/41-323-860 ali povpraševanje, vezano na sobe in apartmaji Ajdovščina, oddajte po e-pošti. 

Zagotovo boste povsem zadovoljni s ponudbo, ki smo jo pripravili za vas, saj so vam sobe in apartmaji v Ajdovščini na voljo po najboljši ceni, poleg tega smo prilagodljivi glede dolžine najema in terminov in vam ob obisku z veseljem tudi svetujemo, kako najbolje spoznati okolico. 

Veselimo se vašega obiska. Najlepše ter najugodnejše sobe in apartmaji Ajdovščina so vam na voljo!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si