Dodaj svoje podjetje
LOGAR STANISLAV S.P.

LOGAR STANISLAV S.P.


Ciril-Metodov trg 15, 1000 Ljubljana

Slovenska hrana Ljubljana center |

Smo prva Okrepčevalnica ''Klobasarna'' v Ljubljani, ki vam nudimo pristne slovenske jedi kot so klobase, jota, ričet, štruklji. Naša specialiteta je slovenska hrana Ljubljana center. 

Kadar koli vam zadiši slovenska hrana v Ljubljani, ste vabljeni v center mesta, da se okrepčate z vsak dan sveže pripravljenimi domačimi jedmi. 


slovenska-hrana-ljubljana-center

Slovenska hrana Ljubljana center - kjer zadiši po domačem

Okrepčevalnica Klobasarna se nahaja na Ciril-Metodovem trgu 15 in je za vas odprta vse dni v tednu, da ne morete ostati lačni. Na voljo je pristna slovenska hrana Ljubljana center, ki bo razvajala brbončice, ko vam zadiši nekaj domačega in tradicionalnega. 

A slovenska hrana Ljubljana center se ne pripravlja sama.

Slovenska hrana Ljubljana center je vsak dan sveže pripravljena iz najkakovostnejših sestavin. Potrebno je znanje in ljubezen do kuhanja, pa tudi izkušnje, da vam lahko postrežemo z najboljšim. Naše prijazno osebje neguje več kot stoletno tradicijo priprave kranjske klobase in drugih jedi in prepričani smo, da vam bo prav pri nas najbolj zadišala slovenska hrana. Ljubljana center sprejema goste od blizu in daleč, prav vsi pa se lahko ugodno in dobro najejo pri nas!


Slovenska hrana Ljubljana center - kjer koli si jo zaželite!

Slovenska hrana Ljubljana center pa ni na voljo samo na naši lokaciji, saj smo svojo ponudbo razširili še na catering in vas ter vaše goste z veseljem pogostimo na praznovanjih ali podobnih druženjih.

Je slovenska hrana Ljubljana center tista, ki vam kar ne gre iz spomina? Prepričani smo, da lahko z njo navdušite tudi svoje goste na poroki, konferenci, poslovni zabavi!

Obrnite se ne nas, če si želite, da bi bila slovenska hrana Ljubljana center, ki jo pripravljamo v Klobasarni, na voljo tudi na vaši izbrani lokaciji. Slovenska hrana Ljubljana center bo zagotovo očarala vaše lačne goste, ki verjetno pričakujejo običajne kanapeje,

Si želite prave slovenske pojedine na vaši zabavi? Slovenska hrana Ljubljana center in naš catering je prava izbira!


Odprtih rok pričakujemo turiste, ki ne vedo da je slovenska hrana Ljubljana center na voljo pri nas in tudi lokalne goste.

Slovenska hrana Ljubljana center je na voljo domačinom in turistom. Z veseljem se pohvalimo, da je naša slovenska hrana Ljubljana center prva misel meščanov, ko jih tuji turisti povprašajo po pristni slovenski kulinarični ponudbi v mestu.

Če si želite pojesti nekaj domačega, na žlico, ne rabite daleč, saj je slovenska hrana Ljubljana center v samem središču dogajanja. 

Klobasarna - kjer diši odlična slovenska hrana Ljubljana center vsak dan.

Naša slovenska hrana Ljubljana center je prepričala še tako zahtevne okuse. Z ugodnim cenikom, prijazno postrežbo ter poštenimi porcijami, si jo želimo približati vsem. 

Če vas slovenska hrana Ljubljana center že mika, obrišite slike in nas obiščite. Dosegljivi pa smo tudi preko telefona in elektronske pošte, če veste kakšnega okusa je slovenska hrana Ljubljana center, pa želite zgolj pravočasno rezervirati svoj catering. 


 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si