Dodaj svoje podjetje
Šiviljstvo Novo mesto

ŠIVILJSTVO IN DRUGE STORITVE ANICA JERŠIN S.P.


Prešernov trg 4, 8000 Novo mesto

Šiviljstvo Novo mesto |

ŠIVILJSTVO IN DRUGE STORITVE ANICA JERŠIN S.P. smo podjetje iz Novega mesta, ki strankam iz vse okolice zagotavlja hitra, kvalitetna in ugodna šiviljska popravila in šivanje po meri. 

siviljstvo-novo-mesto_12

Šiviljstvo Novo mesto 

Če boste iskali šiviljstvo Novo mesto, boste zagotovo naleteli na nas in našo odlično ponudbo, saj zmoremo z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem, ki ga nenehno dopolnjujemo, izpolniti vsako vašo željo.

Šiviljstvo Novo mesto smo na voljo za šivanje moške, ženske in otroške konfekcije, izdelavo zaves ter konfekcijska popravila, kot so daljšanje, ožanje, širjenje in podobno. 

Tu smo za vas, da prisluhnemo vašim željam, vam strokovno svetujemo ter ponudimo kakovostne ter po ceni dostopne šiviljske storitve. 

siviljstvo-novo-mesto_11

Šiviljstvo Novo mesto: delavnica v kateri nastajajo novi unikatni kosi oblačil in v kateri poskrbimo tudi za vaše najljubše, a ponošene hlače

Naše šiviljstvo Novo mesto dobro pozna. Delavnica, v kateri ustvarjamo in v kateri ste dobrodošli vsi, se nahaja v centru Novega mesta ob dobro poznanem čevljarju Henčku na Prešernovem trgu. 

Z dolgoletnimi izkušnjami in bogatim znanjem ter posluhom za stranke, smo v petnajstih letih delovanja postali sinonim za Šiviljstvo Novo mesto in tudi v prihodnosti si želimo, da bi nas naše stranke z veseljem priporočile vsem, ki šiviljstvo Novo mesto potrebujejo. 

Zato na enem mestu ponujamo celovite storitve na področju tekstilne konfekcije. Prinesete nam lahko izbrano blago in nam zaupajte svojo drzno idejo o popolnoma novi unikatni obleki ali pa se na šiviljstvo Novo mesto obrnete, ko se strgajo obrabljene kavbojke, suknjič ali kateri drug kos oblačila, ki ga nočete zavreči. 

siviljstvo-novo-mesto_18

Zakaj izbrati naše šiviljstvo v Novem mestu?

 1. V Jeršin, šiviljstvo Novo mesto se lahko pohvalimo z izkušnjami, bogatim znanjem in odličnimi referencami. 
 2. Ponujamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno storitev. 
 3. V delavnici, kjer naše šiviljstvo v Novem mestu deluje, ste vedno dobrodošli vsi, če potrebujete naše storitve, nasvet ali le klepet. 
 4. Dela opravimo v dogovorjenem času. 
 5. Oblačila oblikujemo tako, da so funkcionalna, lepa in udobna. 

Potrebujete šiviljstvo, Novo mesto pa je kraj, kjer ga iščete? Obrnite se na nas, ker vam bomo kot znano in izkušeno šiviljstvo v Novem mestu znali ustreči v vaših željah in poskrbeli, da se boste v svojih oblačilih počutili več kot čudovito. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si