Dodaj svoje podjetje

Sirup ameriški slamnik Slovenija | 

ČEBELARSTVO IN KMETIJA KERIN je družinska kmetija v okolici Krškega v Sloveniji, kjer pridelujemo med, žita za domačo moko in sirup ameriškega slamnika ter tudi naravni sok, destilat za masaže, vino in žganje iz zdravilnega ameriškega slamnika. Tinkturo ameriškega slamnika pa najdete tudi v domačem sadjevcu. 

Ameriški slamnik pridelujemo že več kot dvajset let.

Večji del bogatega pridelka prodamo farmacevtskim podjetjem, saj ima rastlina izredne zdravilne učinke. S prodajo naših izdelkov, kakršen je naravni sirup ameriškega slamnika, pa smo v Sloveniji pričeli pred petimi leti. Od takrat svojo ponudbo glede na povpraševanje le še povečujemo in izboljšujemo. 

sirup-ameriski-slamnik_slovenija_!

Sirup ameriški slamnik Slovenija

Med našimi izdelki je v Sloveniji najbolj priljubljen sirup ameriški slamnik, ki je primeren za odrasle in otroke, saj ne vsebuje alkohola.

Sirup ameriški slamnik je v Sloveniji naravno pridelan, pri izdelavi pa smo posebno pozorni na zagotavljanje visoke kakovosti in dostopne cene.

Ko vam pade odpornost, ob prehladih, gripah in tudi drugih težavah, uporabljajte sirup ameriški slamnik, saj pomaga ponovno vzpostaviti vaš imunski sistem. 

sirup-ameriski-slamnik_slovenija_2

Iščete naravno in kvalitetno pridelan sirup ameriški slamnik v Sloveniji? Potem ste na pravem naslovu!

Ponosni smo, da se po sirup ameriški slamnik v Sloveniji iz naše ponudbe vsak dan vrača večje število zadovoljnih uporabnikov. Prepričani smo, da bo s svojimi pozitivnimi učinki na zdravje navdušil tudi vas, zato nikar ne odlašajte več, če iščete dobro in ugodno ponudbo za sirup ameriški slamnik. 

In zakaj izbrati ravno naš slovenski sirup ameriški slamnik? 

Sirup ameriški slamnik iz naše ponudbe je popolnoma naraven proizvodov, ne vsebuje konzervansov in alkohola, zato je primeren tudi za otroke. Edini sestavini sirupa sta ameriški slamnik in sladkor, tako da ste lahko popolnoma brez skrbi glede vsebnosti kakršnih koli drugih nenaravnih sestavin. 

sirup-ameriski-slamnik_slovenija_3

Imamo najboljšo ponudbo, če potrebujete sirup ameriški slamnik v Sloveniji ali si želite spoznati druge izdelke iz te rastline z mnogimi zdravilnimi učinki.

Vse naše izdelke, ki vsebujejo ameriški slamnik - naravni sirup, sok in ostale, želimo predstaviti širši Sloveniji, zato nas lahko poiščite na različnih stojnicah, spletni strani ali nas osebno obiščete na kmetiji, kjer vam bomo predstavili pridelavo, degustirali in kupili, pa boste lahko tudi ostale izdelke iz ponudbe. 

Naročila za sirup ameriški slamnik in drugih  izdelkov sprejemamo tudi po elektronski pošti ali telefonu. Veselimo se vašega kontakta. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si