Dodaj svoje podjetje

Servis strojev Ljubljana |
CANDY, BOSCH, GORENJE


Servis strojev VOLT COMMERCE CO., d.o.o., Ljubljana


smo podjetje, na kratko poznani tudi kot servis strojev Candy. Ljubljana nas sicer dobro pozna po servisnih storitvah najrazličnejše bele tehnike in tudi kot servis strojev Gorenje ter servis strojev Bosch. Smo znan servis strojev Ljubljana za stroje Candy, Gorenje, Bosch in druge, dosegljivi pa smo tudi širše, saj se zavedamo, da je dobrega, ažurnega in kvalitetnega serviserja, ki poleg vsega ponuja še odlično razmerje med kakovostjo in ceno, težko najti

Servis strojev Volt Commerce CO.: Servisirano stroje vseh blagovnih znam kot so Candy, Bosch, Gorenje in ostale

Servis strojev Bosch, servis strojev Candy in servis strojev Gorenje so postali naši sinonimi in pod temi imeni nas poznajo številni uporabniki bele tehnike. Hkrati pa so to tudi naše osnovne dejavnosti, za katere smo celovito specializirani, poleg vzdrževanja bele tehnike in gospodinjskih aparatov nekaterih drugih proizvajalcev, kot so še Electrolux, Indesit, Whirlpool ... 

CANDY, BOSCH, GORENJE


Servis strojev Gorenje, Bosch,  Candy Ljubljana

Za servis strojev Candy Ljubljana smo edini pravi naslov, saj bomo, če bo le mogoče, poskrbeli, da ne bo potrebno kupovati nove bele tehnike, pač pa bomo s popravilom zagotovili spet dolgo in nemoteno uporabo. Enako seveda velja tudi za servis strojev Bosch in Gorenje, saj smo servis strojev Ljubljana, ki se za vse uporabnike bele tehnike, ne glede na znamko, individualno potrudi in temeljito posveti odpravljanju težave.

Ni pa to vse, kar vam lahko ponudimo. Nismo namreč le servis strojev Candy, Bosch, Gorenje Ljubljana, pač pa poskrbimo tudi za nakup nove bele tehnike. Stranke nam zaupajo, ker k iskanju najboljših rešitev in z najboljšo ponudbo individualno in prijazno pristopimo ter zagotovimo: 

 • svetovanje pred nakupom bele tehnike
 • dostavo in priklop aparatov, ki ste jih kupili pri nas ter servis strojev Candy, Bosch, Gorenje ...
 • odvoz starih gospodinjskih aparatov

Potrebujete servis strojev Gorenje, Bosch, Candy Ljubljana? Tu smo za vas!

Nekaj razlogov, zakaj za servis strojev Bosch, Gorenje, Candy Ljubljana poklicati nas!

 1. CANDY Za servis strojev Candy smo pravi naslov, ker smo zahvaljujoč svojim dolgoletnim izkušnjam in vsestranskemu znanju na področju popravil in vzdrževana bele tehnike, te italijanske aparate spoznali do potankosti. Vemo kako jih vzdrževati in znamo pokazati, zakaj je naše drugo ime servis strojev Candy.
 2. BOSCH Veliko truda truda vlagamo v zadovoljstvo naših strank, ki potrebujejo servis strojev Bosch. Gre za tehnološko dovršene gospodinjske aparate in pomembno nam je, da je tudi naš servis strojev Bosch tisti, ki pri tem lahko pomaga.
 3. Gorenje je slovensko podjetje, ki nenehno vlaga v razvoj in doseganje še boljše kvalitete, a tudi Gorenjev pomivalni ali pralni stroj se lahko pokvari in takrat smo tu za vas kot servis strojev Gorenje. Številnim uporabnikom je prav naš servis strojev Gorenje pomagal podaljšati že tako dolgo življenjsko dobo teh aparatov. 

Vemo, da je zaupanja vrednega, profesionalnega in poštenega serviserja težko najti in veseli nas, da smo prav mi tisti servis strojev Candy, Bosch, Gorenje Ljubljana na katerega se obrne največ strank. Zakaj? Ker poskrbimo za njihovo maksimalno zadovoljstvo in brezhibno delovanje sušilnega, pralnega ali pomivalnega stroja. 

CANDY BOSCH GORENJE

Vas zanima, kaj so konkurenčne prednosti, zaradi kateri smo postali uveljavljen servis strojev Bosch, Ljubljana in katero so tiste lastnosti, s katerimi vas bomo prepričali, da smo najboljši partner za vas tudi ko potrebujete servis strojev Candy, Gorenje ipd.?

 1. Kot servis strojev Ljubljana se vedno trudimo ponuditi popolno razmerje med kakovostjo in ceno za blagovne znamke Bosch, Candy, Gorenje in ostale
 2. Smo hitro odzivni in prilagodljivi, predvsem pa v nujnih primerih dosegljivi 24 ur na dan, vsak dan. 
 3. Imamo več kot 25 let izkušenj, s katerimi jamčimo, da imamo ustrezno znanje, da odpravimo še tako zahtevno napako in kot servis strojev Candy, Bosch, Gorenje vzdržujemo njihovo pravilno delovanje.


Nakup novega ali servis strojev Candy, Gorenje, Bosch Ljubljana?

Če se je v vašem gospodinjstvu pokvaril kateri od strojev, se zagotovo sprašujete ali bo potreben nakup novega. V takšnih situacijah vam na pomoč celovito priskočimo mi. 

SERVIS STROJEV BOSCH

SERVIS STROJEV GORENJE 

SERVIS STROJEV CANDY

Servis strojev Candy, Bosch, Gorenje vedno ponujamo finančno sprejemljive rešitve, pri tem pa nikoli ne pozabimo, da je nujno zagotoviti tudi visoko kvaliteto. 

Od ustanovitve 1990 pa do danes ostajamo nepogrešljiv servis strojev Candy , Bosch, Ljubljana in tudi v prihodnje si želimo, da bi lahko na enem mestu zagotovili, kar potrebujete za nemoteno opravljanje gospodinjskih opravil.

Za servis vseh strojev Candy, Bosch, Gorenje Ljubljana je možen po predhodnem dogovoru, nikar ne odlašajte in nas pokličite!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

servis štedilnika candy

Imamo problem s pečico. Čim vklopimo pečico vrže vem varovalko. LP Tomaž


Štedilnik CANDY-Menjava kuhalne plošče(tri plin+kuhalna plošča)model;CME 5620 SBW

Pozdravljeni,oglašam se vam zaradi menjave kuhalne plošče,pri kateri je počil obroč okoli kuhalne plošče.Štedilnik je v garanciji,star pa je okoli 4 leta.Prosim za odgovor,in čimprejšnje popravilo oziroma menjavo.Hvala P.S.Vsaj zdi se mi da je to ta model.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Štedilnik CANDY CME 5620 SBW(menjava kuhalne plošče)

Pozdravljeni,oglašam se vam zaradi menjave kuhalne plošče pri štedilniku(tri plin+kuh.plošča)Pri kuhalni plošči je počil obroč ki je okoli kuhalne plošče.Prosil bi za čimprejšnjo pomoč in intervencijo,ker že zelo dolgo čakam.Govoril sem že z dvema ponudnikoma,vendar ni bilo odgovora.Upam da ste vi bolj resni.Lep pozdrav,in pričakujem odgovor v najkrajšem času.Hvala


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si