Dodaj svoje podjetje

Servis Maribor Electrolux | Podjetje SERVIS BT, DANI TRSTENJAK S.P. smo ustanovili leta 2010, a odlikujejo nas več kot desetletne izkušnje na področju servisa gospodinjskih aparatov in bele tehnike. 


Če iščete servis Maribor Electrolux, ste na pravem naslovu!


Smo pooblaščeni servis Maribor Electrolux, svoje storitve pa ponujamo tudi za belo tehniko in aparate znamk: Hoover, Zanussi, Candy in AEG.


Servis Maribor Electrolux odlikujejo kvaliteta, hitrost in ugodne cene

Specializani smo za servis Maribor Electrolux pa tudi prodajo novih gospodinjskih aparatov in bele tehnike. Ker nam je zadovoljstvo naših strank najpomembnejše, vam prijazno in strokovno svetujemo pri izbiri in poskrbimo za montažo ter priklop kupljenih aparatov. 


Skrbimo za hladilnike, pečice, pralne in pomivalne stroje ter vso ostalo belo tehniko in gospodinjske aparate.


Da bi vam ponudili najboljši servis Maribor Electrolux smo zastopnik kvalitetnih in priznanih proizvajalcev ki zagotavljajo dolgo in brezhibno delovanje svojih izdelkov. A če vseeno pride do okvar, poskrbimo tudi za njihovo odpravo z ugodnimi originalnimi rezervnimi deli.


Ne kupujte novih aparatov, če jih lahko servis Maribor Electrolux popravi!


Naši strokovnjaki so tekom let pridobili bogate izkušnje, s katerimi vam s profesionalnostjo, izkušnjami in prijaznostjo vedno znamo pomagati in vam najbolje svetovati. Najboljši servis Maribor Electrolux je naš!


Za več informacij vezanih na servis Maribor Electrolux lahko obiščite našo spletno stran ali nas pokličite. 

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

Narocilo nove krtace za sesalec Elektrolux

Pozdravljeni! Zanima me, ali je pri vas mogoce narociti novo krtaco za Elektrolux sesalec , oznaka krtace je ZE062 ( za sesalec Elektrolux ZJM6830 Jetmaxx). Lepo prosim za povratne informacije in seveda ceno. Hvala vnaprej in lep pozdrav!


pomivalni stroj

Pokvaril se nam je pomivalni stroj, potrebujemo servis čim prej. Prosim za klic, da uskladimo termin. Lep pozdrav, Rado Vračko


Pokvarjen pomivalni stroj Elecrolux ESL4131

Pozdravljeni! Pomivalni stroj se ne segreje oz. voda je mrzla, tako da na koncu posodo brišemo. Prosim za storitve v popoldanskem času oz. sporočite kdaj, da se dogovorimo. Lep pozdrav, Irma Peran


hladilnik

Imam kombiniran hladilnik tip ENB 35405 S8 Prosim za menjavo gume na vratih ! Hvala za odgovor !


Resetiranje indukcijske plošče

Pozdravljeni, Imam AEG indukcijski štedilnik, in iznenada se plošče ne prižgejo več, prižge se črka L. kot sem prebirala na internetu, to pomeni da se je plošča zaklenila. Moj štedilnik nima nobenega znaka s ključem, in tudi nobenega upravljanja na doti na plošči, vse se upravlja samo z gumbi spredaj na štedilniku. Ali lahko kaj svetujete? Hvala, lep pozdrav, Eleni Vast


indukcijska plošča

Pojavla se napaka E8,pa dve plošči ne delata. Se da to popravit,oziroma kaj je za naredit.Hvala za vaš odgovor -lep pozdrav


hladilnik

Pozdravljeni Radi bi na hladilniku obrnili odpiranje vrat. Sedaj se odpirajo v levo,radi pa bi odprali v desno. LP


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si