Dodaj svoje podjetje
Servis centralnega ogrevanja Celje |

Podjetje SERVIS KOTLOV IN TOPLOTNE TEHNIKE NEJC TAŠKER s.p. smo že dolgo aktivni na področju strojnih inštalacij, in smo pa pravi naslov, ko mislite na servis centralnega ogrevanja Celje.

Podjetje deluje v Celju in okolici. Pri svojem delu smo vedno profesionalni in storitve opravimo kvalitetno ter v dogovorjenem roku.

Za vas opravimo različne storitve s področja strojnih inštalacij kot so servis ali montaža ter vsa dela vezana na centralno kurjavo. Smo strokovnjaki za vse vrste strojnih inštalacij. Servisiramo vam oljne gorilnike, plinske peči in gorilnike, sisteme centralnega ogrevanja in poskrbimo za nemoteno delovanje toplotnih črpalk. 
servis-centralnega-ogrevanja-celje_9

Servis centralnega ogrevanja Celje 

Med naša dela spadajo tudi vse meritve, lotimo pa se tudi montaže in servisa klimatskih naprav.
Plinska tehnika je zelo delikatna stvar, za tovrstne storitve pa je potreben nekdo, ki se spozna na pravilno, predvsem pa varno delovanje ogrevalnih plinskih sistemov. Kadar boste izvajali adaptacijo vašega doma ali poslovnega objekta, vam podjetje NEJC TAŠKER S.P. svetujemo o najbolj primernem načinu ogrevanja za vaš objekt in o montaži ali popravilu različnih napeljav na vašem objektu. Izbirate lahko med različnimi kondenzacijskimi pečmi pa vse do talnega ogrevanja. S talnim gretjem ali z ogrevanjem na toplotno črpalko boste na daljši rok privarčevali s porabo energije. 

Zato se v podjetju vsaki stranki posebej posvetimo in vam svetujemo pri lažji izbiri in nakupu ogrevalnega sistema ter poskrbimo za varno delovanje ogrevalnega sistema. Zelo pa je pomembna tudi izvedba in kasnejše vzdrževanje strojnih inštalacij, če želimo, da se nam bo nakup obrestoval.

V podjetju smo si v vseh letih delovanja nabrali ogromno izkušenj, zato za vse informacije, ki se navezujejo na servis centralnega ogrevanja Celje, pokličite in pomagali vam bomo v celoti.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Želeli bi servis peči na drva olje

Imamo peč Euro fire bertone design Pa bi želeli servis peči in sicer nam grelec greje do največ kar je možno 120 stopinj. Dokler ne vrže varovalke ven in pregreje tudi bojler .... Z vsem spoštovanjem Zavrlovi.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si