Dodaj svoje podjetje
Samoplačniški zdravniški pregled ščitnice Ljubljana

TIROLOG, OBRAVNAVA ENDOKRINOLOŠKIH BOLNIKOV, EDVARD PIRNAT, S.P.


Kotnikova ulica 36, 1000 Ljubljana

Samoplačniški zdravniški pregled ščitnice Ljubljana |

V sodobni tirološki ambulanti vam naše podjetje TIROLOG, OBRAVNAVA ENDOKRINOLOŠKIH BOLNIKOV, EDVARD PIRNAT, S.P. nudi celovito, individualno in strokovno obravnavo težav s ščitnico. 

Pri nas se lahko naročite na samoplačniški zdravniški pregled ščitnice. Ljubljana nas dobro pozna po tem, da smo izjemno uspešni pri terapijah oziroma zdravljenju bolezni ščitnice. 

samoplačniški-zdravniški-pregled-ščitnice-ljubljana_3

Samoplačniški zdravniški pregled ščitnice Ljubljana 

Želite opraviti hiter, kvaliteten in ugoden samoplačniški zdravniški pregled ščitnice, Ljubljana pa je mesto kjer iščete zaupanja vredno ambulanto? Obrnite se na nas. 

Imamo dolgoletne izkušnje, bogato strokovno znanje, odlikujejo pa nas tudi kratke čakalne dobe in profesionalen ter prijazen odnos do pacientov, katerim skušamo vsak obisk narediti čim manj stresen.

Samoplačniški zdravniški pregled ščitnice Ljubljana je naša storitev, na katero se lahko naročite po telefonu ali e-pošti, mi pa bomo v najkrajšem možnem času poskrbeli za termin in poskrbeli, da boste dobili odgovore na svoja vprašanja ter izboljšali svoje zdravje.  

 • pon

  08:30 - 14:30

 • tor

  12:00 - 17:00

 • sre

  08:00 - 13:00, 15:00 - 19:00

 • čet

  13:00 - 19:30

 • pet

  08:30 - 14:30

 • sob

  /

 • ned

  /

Pregled ščitnice, drugi endokrinološki pregledi

Želela bi izvedeti, kdaj bi lahko prišla na pregled ščitnice, koliko stane, ali zajema tudi krvno analizo, in ali opravite tudi teste za ostale endokrinološke žleze. V pričakovanju odgovora, Miša Komar Žiberna


Biopsija nodusa

Spostovani, pri UZ pregledu je bil odkrit nodus v velikost 1,3 mm, ki raste navznoter. Prosim za datum in ceno biopsije.


biopsija ščitnice

naročila bi se na biopsijo ščitnice. UZ izvid se glasi: Večji solitarni nodus v ščitniciTI-RADS 4A Prosim za datum in ceno pregleda. Hvala/špela


prvi pregled ščitnice

Rada bi opravila prvi pregled ščitnice, ker je redna čakalna vrsta predolga. Zanima me koliko časa je treba čakati in kolikšna je cena za pregled. Hvala za odgovor in lep dan


Pregled ščitnice

Pozdravljeni, želela bi se naročiti na pregled za ščitnico. Zanima me cena in razpoložljivost, na primer 10.4. po 16 uri? Hvala za odgovor in lep pozdrav, Nana


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si