Dodaj svoje podjetje

TRGOCEV D.O.O., GRADBENIŠTVO IN TRGOVINA

Družinsko podjetje TRGOCEV, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Smo sodobno organizirano podjetje na področju izvajanja strojnih inštalacij:

- vodovod

- plin

- centralno ogrevanje

- adaptacija kopalnice

- montaža sončnih kolektorjev

- talno ogrevanje

- izvajamo preboje do 300mm skozi armirane betonske elemente.

Salon keramike in kopalniške opreme vam nudi pestro izbiro kakovostnih keramičnih ploščic, sanitarne keramike, kopalniškega pohištva, armature, kopalniških dodatkov,… Poleg salona se v objektu nahaja tudi trgovina z instalacijskim materialom na debelo in drobno.

Kot izvajalci strojnih instalacij smo prisotni na slovenskem trgu že od leta 1973 in smo si skozi skoraj štiridesetletno delovanje pridobili mnogo izkušenj pri izvedbi stanovanjskih objektov, industrijskih hal, obrtniških delavnic, velikih kurilnic ter tudi na drugih zahtevnejših objektih.

Tako smo vam pripravljeni vedno pomagati pri izbiri kakovostnega materiala iz naše trgovine, pri gradnji vašega doma ali večjega poslovnega objekta, kot tudi pri izvajanju strojnih instalacij. Za vas naredimo novo kopalnico ali adaptiramo staro. Poskrbimo za vsa dela od začetka do konca, zato lahko posel prevzamemo tudi na ključ. Poleg tega priskrbimo vso potrebno kopalniško opremo, tako da vam ni treba izgubljati časa in energije za obisk trgovin. Prej se z vami natančno posvetujemo o izbiri kopalniških elementov ter prisluhnemo vašim željam in potrebam. Naš namen je, da vam naredimo kopalnico, kakršno si resnično želite.

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

  • 059/365-660
  • info@mediaorbis.si