Dodaj svoje podjetje
ARBITRANS d.o.o.

ARBITRANS d.o.o.


Spodnji Hotič 2B, 1270 Litija

Računovodski servis, knjigovodstvo in davčno svetovanje Litija |

ARBITRANS d.o.o. smo manjše računovodsko-svetovalno podjetje, ki vam z osebnim pristopom nudi sodelovanje in pomoč pri vodenju vašega računovodstva.

Naše stranke nas že poznajo in priporočajo za najboljši računovodski servis, knjigovodstvo in davčno svetovanje v Litiji, saj opravljamo celovite rešitve, smo cenovno dostopni, odlično usposobljeni ...

racunovodski-servis-knjigovodstvo-in-davcno-svetovanje-litija_8

Računovodski servis, knjigovodstvo in davčno svetovanje Litija - zanesljiva, urejena in kvalitetna pomoč na področju financ

Računovodski servis, knjigovodstvo in davčno svetovanje temelji na osebnih, pristnih in profesionalnih odnosih s strankami, saj vam želimo nuditi kakovostno podporo in omogočiti uspešnejše poslovanje, kar lahko storimo le, če vas dobro poznamo. 

Želimo si, da bi naš računovodski servis, knjigovodstvo in davčno svetovanje v Litiji prepoznali kot zanesljivo in zaupanja vredno podjetje, ki bo vaš dolgoročni poslovni partner na področju financ. 

racunovodski-servis-knjigovodstvo-in-davcno-svetovanje-litija

Arbitrans, računovodski servis, knjigovodstvo in davčno svetovanje Litija vam nudi tudi podporo pri uresničevanju strategije poslovanja

Poskrbimo, da boste od zdaj najprej mirno spali, saj bo vaše računovodstvo brezhibno in ažurno urejeno v skladu z vsemi obstoječimi predpisi in zakoni.

Spoštujemo visoke računovodske standarde, spremljamo spreminjajočo se zakonodajo, da vam lahko omogočimo opravljanje vaše dejavnosti brez dodatnih skrbi. 

Poleg klasičnih računovodskih in knjigovodskih del, nudimo tudi kakovostno podporo pri odločanju in uresničevanju zastavljene strategije poslovanja.

Še ena prednost, ki jo ARBITRANS, računovodski servis, knjigovodstvo in davčno svetovanje Litija ponuja pa je možnost sodelovanja s slovenskimi družbami v lasti tujih podjetij, ko potrebujejo svetovanje v zvezi s slovensko davčno zakonodajo.

Zaposlujemo strokoven kader s področja financ, računovodstva in davkov, z več kot 25 letnimi izkušnjami, da vam lahko ponudimo najboljše. Zanesite se na naš računovodski servis, knjigovodstvo in davčno svetovanje v Litiji in poslujte bolje.

Pri nas ne boste le številka!

Dodatne informacije lahko poiščete na naši spletni strani ali nas pokličite!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si