Dodaj svoje podjetje

Računovodske storitve Nova Gorica |

Če iščete zanesljivega, poštenega partnerja, ki vam bo pomagal voditi vaše računovodstvo, smo v podjetju PER-FIN, RAČUNOVODSKE STORITVE D.O.O. prava izbira. 

Skoraj 15 let uspešnega delovanja nam je prineslo bogate izkušnje, poglobljeno računovodsko znanje in odlične reference.

Po priporočilih mnogih zadovoljnih strank smo postali sinonim za najboljše računovodske storitve Nova Gorica. 

racunovodske-storitve-nova-gorica_9

Računovodske storitve Nova Gorica

Za vas opravljamo kompletne ali delne računovodske storitve. Nova Gorica nas pozna in nam zaupa, ker se vsaki stranki individualno prilagodimo in obseg del zagotovimo glede na strankino dejavnost, potrebe ter način poslovanja. 

Tako dobite samo tiste računovodske storitve, ki jih potrebujete oziroma naročite, kar seveda pomeni tudi prihranek. 

racunovodske-storitve-nova-gorica_11

Če potrebujete strokovnjaka za računovodske storitve Nova Gorica, se obrnite na nas!

Nenehno vlagamo v dodatno usposabljanje kadra ter spremljanje in ažurno prilagajanje vsem novostim na področju računovodstva. Tako skrbimo, da so računovodske storite Nova Gorica vedno opravljene vestno, natančno in skladno z zakonodajo, seveda pa se trudimo računovodske probleme vedno reševati v maksimalno korist poslovanja naših strank. 

racunovodske-storitve-nova-gorica_12

Zakaj za računovodske storitve Nova Gorica izbrati naše podjetje?

 • Smo hitro odzivni in fleksibilni. 
 • Naše delo temelji na znanju in izkušnjah. 
 • Smo zanesljivi, profesionalni, vestni in korektni, strankam pa zagotavljamo oseben pristop in diskretno ter individualno reševanje računovodskih problemov. 
 • Za računovodske storitve Nova Gorica boljšega razmerja med kakovostjo in ceno ne boste našli.
 • Imamo odlične reference in zadovoljne stranke, ki nas rade priporočajo če iščete ugodne in kvalitetne računovodske storitve Nova Gorica. 

racunovodske-storitve-nova-gorica_19

Najboljša ponudba za računovodske storitve Nova Gorica vam je na voljo pri nas!

Glede na visoko strokovnost in kakovost opravljenih storitev, nudimo zelo ugodne cene, zato ste naleteli na nas tudi, če ste iskali ugodne računovodske storitve Nova Gorica.

Poleg tega si z nami nizke računovodske stroške zagotovite tudi zato, ker so računovodske storitve Nova Gorica vedno opravljene v rokih, skladno s predpisi in računovodskimi standardi. Pravilno in natančno izvajanje računovodskih storitev namreč pomeni, da naknadno ne bodo nastali nikakršni računovodski problemi, ki bi prinašali dodatne stroške. 

Računovodske storitve Nova Gorica vedno opravljamo v korist poslovanja stranke!

Zadovoljstvo naših strank postavljamo na prvo mesto. Strmimo k dolgoročnim sodelovanjem v obojestransko zadovoljstvo in se nenehno trudimo izboljševati računovodske storitve Nova Gorica ter jih ustrezno prilagajati potrebam in zahtevam strank. 

Za vse dodatne informacije ter za sodelovanje smo vam na voljo preko telefona in e-pošte. Pri nas boste našli najboljšo ponudbo za računovodske storitve Nova Gorica.

Racunovodske-storitve-Nova-Gorica_26

Najboljša izbira za vas, če iščete računovodske storitve Nova Gorica, je računovodski servis PER-FIN

Pomembno nam je, da so stranke z našim delom popolnoma zadovoljne, zato skrbimo, da pri nas dobite kvalitetne in ugodne računovodske storitve Nova Gorica. 

V nas boste našli zanesljivega partnerja, ki vas bo razbremenil, če nimate časa ali znanja, da bi računovodske storitve Nova Gorica opravljali sami. Mi bomo poskrbeli, da boste imeli čas se posvetiti svojemu poslovanja, brez skrbi, da računovodske storitve Nova Gorica ne bi bile pravočasno in pravilno urejene. 

Kontaktirajte nas za ponudbo. Računovodske storitve Nova Gorica so vam na voljo!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Zelo dobre računovodske storitve

PER FIN so odličen računovodski servis iz Nove Gorice, kateremu nobene računovodske storitve ne predstavljajo težav. Sodelovanje z njimi vedno poteka gladko, držijo se dogovorov in za računovodske storitve jamčijo s svojim znanjem, izkušnjami in strokovnostjo.


Odličen računovodski servis

Z veseljem jim zaupam vse računovodske storitve. Z njimi nimam nobenih težav, vse je pravočasno in natančno narejeno, tako da se s finančno dokumentacijo res ukvarjam samo toliko kot je potrebno, za vse ostalo pa poskrbijo oni. Zelo zadovoljen in jih z veseljem priporočam za računovodske storitve.


Računovodske storitve

Vedno brezhibno opravljene računovodske storitve, ostanite tako dobri kot ste!


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si