Dodaj svoje podjetje
Računovodske in knjigovodske storitve Slovenska Bistrica

RAČUNOVODSKI SERVIS, GUBENŠEK MARIJA S.P.


Trg Alfonza Šarha 1, 2310 Slovenska Bistrica
Računovodske in knjigovodske storitve Slovenska Bistrica |

GUBENŠEK MARIJA S.P., RAČUNOVODSKI SERVIS smo podjetje, ki se že vrsto let ukvarja z vsemi računovodskimi storitvami in davčnim svetovanjem.

Potrebujete računovodske in knjigovodske storitve Slovenska Bistrica? Potem ste na pravem mestu.
racunovodske-in-knjigovodske-storitve-slovenska-bistrica_10

Najboljša ponudba računovodskih in knjigovodskih storitev v Slovenski Bistrici vas čaka pri nas!

Vse storitve, ki jih opravljamo, so izvedene izredno natančno in pravočasno.

S tem razbremenimo poslovanje naših strank, da se lahko v polni meri posvetijo svoji osnovni dejavnosti.

Ker se zavedamo, da je točna in pravočasna informacija zlata vredna, se stalno izpopolnjujemo na vseh področjih in vas ažurno obveščamo o vseh morebitnih spremembah, ki jih morate vedeti. 

Racunovodske-in-knjigovodske-storitve-Slovenska-Bistrica_1

Računovodske in knjigovodske storitve Slovenska Bistrica 

Opravljamo vsa dela s področij računovodstva, kot so vodenje glavne knjige, vodenje bilanc, vodenje blagajne, vodenje plačilnega prometa, vodenje davčnih evidenc, obračun plač, socialnih prispevkov za zavezance, davka na dodano vrednost, podjemnih pogodb in avtorskih honorarjev, knjiženje maloprodaje, analitične evidence saldakontov, izpise odprtih postavk, izdelava statistike finančnih računov, itd.

Usposobili smo se tudi za davčno in poslovno svetovanje, kjer je naše delo s področij stečajnih postopkov, likvidacij, prislilnih poravnav, stečajev, itd.

Če iščete dobro in ugodno ponudbo za računovodske storitve v Slovenski Bistrici, smo vam z veseljem na voljo za sodelovanje. 


Postali smo sinonim za Računovodske in knjigovodske storitve Slovenska Bistrica, a s sodobnimi načini poslovanja smo geografsko neomejeni in vam hitre, ugodne ter kvalitetne storitve lahko ponudimo tudi, če prihajate iz drugih delov Slovenije. 

Ne veste kje je na voljo najboljša ponudba za računovodske in knjigovodske storitve, Slovenska Bistrica pa je mesto, kjer računovodjo iščete?
Kontaktirajte nas!
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si