Dodaj svoje podjetje
Računovodske in knjigovodske storitve Kranj

DADA d.o.o.


DADA d.o.o.
5 (2)
Ulica Mirka Vadnova 14, 4000 Kranj

Računovodske in knjigovodske storitve Kranj |

Podjetje DADA, RAČUNOVODSKO KNJIGOVODSKE IN DRUGE STORITVE, D.O.O. smo ustanovili pred skoraj 15-imi leti z namenom, da bi strankam ponudili kakovostne ter hkrati cenovno dostopne računovodske in knjigovodske storitve v Kranju in okolici.

Danes svoje poslanstvo uspešno uresničujemo, nismo pa več le sinonim za računovodske in knjigovodske storitve Kranj. Po zanesljivim, strokovnem delu in ugodni ponudbi za računovodske in knjigovodske storitve smo znani po vsej regiji pa tudi širše.

Veseli bomo, če nam boste zaupali tudi vi. Računovodske in knjigovodske storitve Kranj so vam na voljo!

racunovodske-in-knjigovodske-storitve-kranj_2

Računovodske in knjigovodske storitve Kranj

Nimate časa ali znanja, da bi svoje računovodstvo vodili sami? Iščete zaupanja vrednega partnerja na področju knjigovodstva, ki bo znal rešiti vaše računovodske probleme? Si želite sodelovati z izkušenim računovodjem, ki bo stalno skrbel, da bodo računovodske in knjigovodske storitve Kranj opravljene skladno z zakonodajo, računovodskimi standardi in v korist vašega poslovanja?

Vse to, vam bomo zagotovili v našem podjetju. Čaka vas najboljša ponudba za računovodske in knjigovodske storitve Kranj. 

racunovodske-in-knjigovodske-storitve-kranj_3

Zakaj se odločiti za nas, če iščete računovodske in knjigovodske storitve Kranj?

 1. Smo hitro odzivni in prilagodljivi. 
 2. Zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. 
 3. Računovodske in knjigovodske storitve Kranj prilagodimo načinu in obsegu vašega poslovanja ter dejavnosti. Uredimo tista dela, ki jih potrebujete, brez dodatnih računovodskih stroškov. 
 4. Nivo strokovnosti in kakovosti ohranjamo z nenehnimi usposabljanji in izobraževanji. 
 5. Stranki zagotovimo oseben pristop in diskretno obravnavo njene finančne dokumentacije. 
 6. Naše delo temelji na znanju in izkušnjah. 
 7. Imamo odlična priporočila in zadovoljne stranke, ki nam računovodske in knjigovodske storitve Kranj že dolgo zaupajo. 

racunovodske-in-knjigovodske-storitve-kranj-4

Katere računovodske in knjigovodske storitve Kranj so na voljo?

Poslujemo skladno s potrebami sodobnih podjetnikov in ponudbo za računovodske in knjigovodske storitve Kranj dopolnjujemo tako, da vedo dobite tista dela, ki jih potrebujete.

Izvajamo kompletne računovodske in knjigovodske storitve Kranj, po potrebi pa jih uredimo delno in delo nato zaključite sami. Smo izjemno prilagodljivi za vaše potrebe, naše sodelovanj pa bo gotovo potekalo v obojestransko zadovoljstvo, saj vam boo dokazali, da boljšega partnerja za računovodske in knjigovodske storitve Kranj ne boste našli.

Nudimo: 

 • Vodenje poslovnih knjig 
 • Pripravo in izdelavo poročil
 • Vodenje evidenc
 • Obračune DDV, prispevkov 
 • Računovodsko svetovanje
 • Preglede odprtih postavk
 • Druge računovodske in knjigovodske storitve Kranj

racunovodske-in-knjigovodske-storitve-kranj_5

Prepustite računovodske in knjigovodske storitve Kranj nam in se posvetite svojemu poslovanju!

Zavedamo se, da je pri izbiri računovodskega servisa pomembna cena za računovodske in knjigovodske storite Kranj, zato se trudimo zelo kakovostno in strokovno opravljeno delo ponuditi po najbolj dostopni ceni.

A cena ni edino, zaradi česar boste zanesljivo izbrali naše računovodske in knjigovodske storitve Kranj. Prepričali vas bomo z vam individualno prilagojeno ponudbo, prijaznim in korektnim odnosom, znanjem in izkušnjami. 

Oddajte povpraševanje za računovodske in knjigovodske storitve Kranj preko e-pošte: info@dada-td.si ali po telefonu 041/868-882. Veselimo se vašega kontakta in sodelovanja!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Odlične računovodske in knjigovodske storitve

Pomagali so nam že pri odpiranju podjetja, danes pa jim zaupamo vse računovodske in knjigovodske storitve. So delavni, zanesljivi in pošteni. Odlično sodelujemo in smo zelo zadovoljni, tako da računovodskega servisa sigurno še dolgo ne bomo zamenjali.


Ugodne knjigovodske storitve v Kranju

Kvalitetni in ugodni, vse kar rabiš, če iščeš dober računovodski servis.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si