Dodaj svoje podjetje
HERNEC, D.O.O., LJUBLJANA

HERNEC, D.O.O., LJUBLJANA


Spodnje Pirniče 53C, 1211 Ljubljana - Šmartno
HERNEC podjetje za izdelavo in montažo vlečnih kljuk in trgovino, d.o.o., uspešno deluje že od leta 1992 in je vodilno slovensko podjetje v proizvodnja in montaža vlečnih kljuk Ljubljana ter nosilcev za kolesa. Prav tako vam nudijo ugodno menjavo pnevmatik, znani pa so tudi pod sinonimom vlečne kljuke Ljubljana.

V podjetju proizvajajo in prodajajo vlečne kljuke za vse vrste vozil. Na voljo so kljuke za osebna vozila, dostavna vozila in tovorna vozila. Veliko dajo na varnost v prometu, zato se dobro zavedajo, kakšno odgovornost imajo z izdelavo vlečnih kljuk, zato pri izdelavi uporabljajo materiale, ki imajo ustrezne certifikate. Vse vlečne kljuke nato še preizkusijo z dinamičnim preizkusom na posebni napravi.

Vse svoje izdelke zaščitijo pred korozijskimi dejavniki. Kljuke peskajo in pobarvajo s črno dvokomponentno barvo, bunke pa pocinkajo. Nato kljuke ovijejo v folijo, da zaščitijo izdelek pred poškodbami. Po želji vam opravijo tudi dodatno vroče cinkanje same kljuke. Proizvajajo tudi snemljive vlečne kljuke, ki se lahko po uporabi snamejo in pospravijo. Snemljive vlečne kljuke nudijo večjo varnost, kar je ključnega pomena v prometu. Uporaba tovrstnih vlečnih kljuk je enostavna in hitra, zraven kljuke pa vam še priložijo torbico za hrambo kljuke. Specializirani pa so pa tudi za verikalno snemljive kljuke. Ko jih odstranimo, so popolnoma skrite in vašemu vozilu ne kvarijo videza. Vse vlečne kljuke so proizvajajo v Sloveniji, zato je njihova zaloga izdelkov vedno polna, dobava pa takojšnja. Zaradi tega so ažurni in storitve opravijo v dogovorjenih rokih.

Proizvodnja in montaža vlečnih kljuk Ljubljana je glavna dejavnost poleg tega pa so dodali novo storitev in sicer so začeli menjavati in prodajati pnevmatike. Ta dodatna ponudba bo kupcem ponudila oskrbo vozila v celoti. Za menjavo pnevmatik uporabljajo vrhunske stroje Hofmann in s tem zagotavljajo zelo hitro in kvalitetno menjavo pnevmatik za vaše jeklene konjičke. V ponudbi pa imajo tudi storitve varjenja, struženja, plazemskega razreza, montažo vlečnih kljuk in popravilo prikolic.

Za ostale informacije, ki se nanašajo na proizvodnja in montaža vlečnih kljuk Ljubljana, jih kontaktirajte. Z veseljem bodo ustregli vsem vašim željam.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

montaza vlecne kljuke

Spostovani, Imam original BMW vlecko kljuko za X1. Zanima me ali vi opravljate montazo in koliksna bi bila najugodnejsa cena? Zanima me se ali ta vlecna kljuka od BMW X1 letnik 2012 ustreza tudi novim modelom od 2016 dalje, ker bi jo kasneje prestavil na novejsi model? Hvala.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si