Dodaj svoje podjetje
OPTIKA ANJA

OPTIKA ANJA


OPTIKA ANJA
5 (1)
Dunajska cesta 57, 1000 Ljubljana

Progresivna očala Ljubljana

Naša optika Anja vam ponuja celovite rešitve na področju okulističnih pregledov, kontaktnih leč, korekcijskih očal, sončnih očal za odrasle in otroke ter očalnih leč. Za določitev vaše stopnje dioptrije, vam nudimo brezplačen pregled. Tudi če iščete progresivna očala Ljubljana smo pravi naslov za vas.

Kaj so progresivna očala in komu so namenjena

To so večnamenska očala, ki jih lahko uporabljamo za gledanje na bližino in na daljavo. Steklo teh očal je gladko,  na njih pa ni vidnih črtic.

Namenjene so ljudem, ki imajo tako dioptrijo na daljavo in bližino ter tudi za tiste, ki imajo dioptrijo le za branje. 

Ta vam bodo poleg ostrega vida na daljavo in bližino omogočila tudi povsem jasen vid na vseh vmesnih razdaljah. Tako vam bo lažje, saj vam ne bo več potrebno menjavati očal. 

Še nikoli niste nosili progresivnih očal? Nikar ne skrbite, v optiki Anja vam bomo svetovali katere leže so najbolj primerne za vas in vam izdelali kakovostna očala za katera vam zagotavljamo, da boste z njimi zelo zadovoljni. 


Pomembna je kvaliteta

Tako kot pri vseh očalih z dioptrijo je tudi pri progresivnih očalih pomembno, da izberemo kvalitetna in zagotavljamo vam, da vam bomo v naši poslovalnici pomagali izbrati prava očala za vas.

Naša prodajalna se nahaja v Ljubljani za Bežigradom vendar pokrivamo celotno Slovenijo s prodajo naših izdelkov in storitev.

Za več informacij vezanih na progresivna očala Ljubljana nas pokličite ali obiščite, vljudno vabljeni.

 • pon

  8.00-18.00

 • tor

  8.00-18.00

 • sre

  8.00-18.00

 • čet

  8.00-18.00

 • pet

  8.00-18.00

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Progresivna očala Ljubljana

Nekaj dni nazaj sem se oglasil pri njih in jih povprašal, če mi lahko zamenjajo počen okvir očal. Gospa si je ogledala stari okvir in mi vse lepo razložila, kaj lahko storim. Zelo sem zadovoljen z obravnavo, saj se jim vidi, da pri njih nisi samo številka. Pohvalim: topel in prijazen sprejem, vse dane strokovne informacije, bogata izbira očal, sončnih očal, leč, dodatnega pribora, itd.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si