Dodaj svoje podjetje
Profesionalno ličenje Slovenija

MASKER-VIZAŽIST, ALJA JERMAN S.P.


Osenjakova ulica 2, 1000 Ljubljana

Profesionalno ličenje Slovenija |

Za profesionalno ličenje po vsej Sloveniji, je dosegljiva priznana vizažistka Alja Jerman, ki ima lastno podjetje MASKER-VIZAŽIST, ALJA JERMAN S.P., na katerega se lahko obrnete ko je potrebno ličenje za posebne priložnosti, za modne revije, editoriale in podobno. 

Z dolgoletnimi izkušnjami je Alja Jerman postala prepoznavna kot ena najboljših vizažistk pri nas, zato je danes njeno podjetje postalo sinonim za profesionalno ličenje Slovenija. 

profesionalno-licenje-slovenija_1

Profesionalno ličenje Slovenija 

Izkušnje, pridobljene v Londonu in odlične reference ter kompetence so tisto, s katerim dviguje nivo profesionalnega ličenja tudi v Sloveniji, med drugim pa je sodelovala na tednih mode v Londonu, Milanu in New Yorku.

Sedaj pa jo lahko pokličete tudi vi. Nudi profesionalno ličenje na terenu za raznovrstne priložnosti. Lahko jo pokličete za profesionalno ličenje, specialne MU efekte ter hair styling.

Ko si želite predstaviti sebe v najboljši luči in zasijati kot prava zvezda ali manekenka na modnih brvi, ko planirate svojo poroko ali maturantski ples, ne odlašajte - čim hitreje si rezervirajte svoj termin in si priskrbite profesionalno ličenje Slovenija.  

profesionalno-ličenje-slovenija_7

Iščete ugodno profesionalno ličenje Slovenija? 

Profesionalno ličenje Slovenija je storitev, ki jo vizažistka zagotavlja ugodno, ne glede na to, kje se nahajate. Priskrbite si profesionalno ličenje na terenu in prihranite svoj čas s potjo ter se posvetite drugim pripravam na poseben dogodek, na katerem boste tudi po zaslugi kvalitetno in profesionalno urejenih ličil pritegnili pozornost. 

Naj bo profesionalno ličenje Slovenija storitev, ki si jo boste večkrat in z veseljem privoščili.

Prepustite se strokovnim rokam strokovnjakinje, ki bo profesionalno ličenje znala prilagoditi vašemu videzu, obrazu ter individualnim željam. 

profesionalno-ličenje-slovenija_4

Profesionalno ličenje Slovenija: termin rezervirajte pravočasno

Ker je povpraševanje po storitvah profesionalnega ličenja v Sloveniji vse večje, je nujno, da pravočasno najdete maskerja oziroma vizažista za profesionalno ličenje Slovenija. Dober masker, ki nudi profesionalno ličenje Slovenija, se bo seveda potrudil kar najbolj prilagoditi vam, a pravočasna rezervacija vam bo zagotovila, da se bo vizažistka lahko popolnoma posvetila samo vam. 

Če že imate izbrani datum poročnega dne, se približuje vaš maturanski ples ali pripravljate modno fotografiranje, ki bo objavljeno v prihajajoči publikaciji in že iščete profesionalno ličenje Slovenija, ste prišli na pravi naslov. 

MASKER-VIZAŽIST, ALJA JERMAN S.P. - Profesionalno ličenje Slovenija je vedno dosegljivo za vas. 

Podjetje, MASKER-VIZAŽIST, ALJA JERMAN S.P. ki nudi profesionalno ličenje, Slovenija že dobro pozna, uveljavljeno pa je tudi v tujini. 

Ko se boste odločili za profesionalno ličenje Slovenija, se odločite za MASKER-VIZAŽIST, ALJA JERMAN S.P. Po edinstveni izkušnji, boste njihovo profesionalno ličenje Slovenija priporočili tudi svojim bližnjim. 

Za več informacij vezanih na profesionalno ličenje Slovenija je podjetje vedno dosegljivo preko telefona in e-pošte. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

brazgotine od aken

Pozdravljeni....izvajate tudi make up na moških? Namreč ob kakšnih posebnih priložnostih bi si zelo rad vsaj malo nekako prikriv brazgotine od aken....hvala in lp


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si