Dodaj svoje podjetje
Prodaja kmetijske mehanizacije Slovenija

AGRA, ALOJZIJ GROBELNIK S.P.


Spodnja Polskava 177A, 2331 Pragersko

Prodaja kmetijske mehanizacije Slovenija |

Glavna dejavnost našega podjetja AGRA, ALOJZIJ GROBELNIK S.P. je prodaja kmetijske mehanizacije po Sloveniji in z veseljem smo vam na voljo, če iščete ugodne ter učinkovite kmetijske stroje. 

Prodaja kmetijske mehanizacije Slovenija obsega svetovanje  in uvoz kmetijske mehanizacije iz tujine, tako da boste zanesljivo dobili, kar potrebujete. 

Naš prodajni program obsega: 

- traktorje Steyr

- gozdarsko mehanizacijo Tajfun Planina

- kmetijsko mehanizacijo Pöttinger

prodaja-kmetijske-mehanizacije-slovenija_3

Prodaja kmetijske mehanizacije Slovenija 

Med drugim v naši ponudbi najdete obračalnike, kosilnice in ostale kmetijske stroje, ki so vsi preverjene kvalitete, tako da lahko zanesljivo rečemo, da je pri nas prodaja kmetijske mehanizacije v Sloveniji med najboljšimi. 

Ne odlašajte torej s povpraševanjem, če je prodaja kmetijske mehanizacije Slovenija storitev, ki jo potrebujete.  

Kontaktirajte nas, če vas zanima prodaja kmetijske mehanizacije Slovenija in se sami prepričajte, da imamo odlično ponudbo, ki je prepričala že mnoge stranke.

Verjamemo, da boste povsem zadovoljni tudi vi, saj z nami prodaja kmetijske mehanizacije poteka resnično hitro, ugodno in enostavno. 

prodaja-kmetijske-mehanizacije-slovenija_5

Vas zanima, zakaj prav nam na področju prodaje kmetijske mehanizacije Slovenija najbolj zaupa nam? 

Smo hitro odzivni in prilagodljivi, storitve pa vedno opravimo v dogovorjenih rokih in se potrudimo, da je za vas prodaja kmetijske mehanizacije po Sloveniji kar najbolj hitra. 

Zagotavljamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, kar je eden od glavnih razlogov, da je prodaja kmetijske mehanizacije po Sloveniji s strani številnih kupcev zaupana prav nam. 

Strankam nudimo svetovanje. Prodaja kmetijske mehanizacije Slovenija vam ni na voljo brez izkušenih svetovalcev, ki znajo prisluhniti vašim potrebam in željam ter za vas in vaše delo poiskati najboljše rešitve. 

Imamo odlične reference. Ponosni smo, da vsak dan širimo krog zadovoljnih kupcev in verjamemo, da bomo tudi vas prepričali s strokovnim, predanim in poštenim delom. Prodaja kmetijske mehanizacije Slovenija vam je na voljo!

prodaja-kmetijske-mehanizacije-slovenija_11

Bodite med našimi mnogimi zadovoljnimi strankami iz vse Slovenije, ki jih je hitra, ugodna in kvalitetna prodaja kmetijske mehanizacije že prepričala. 

Naš cilj je, da vam hitro in ugodno pomagamo do najboljših strojev, ki vam bodo omogočali varno, učinkovito in kvalitetno delo. 

Do danes smo že mnoge kupce prepričali, da imamo odlično ponudbo in verjamemo, da je v njej tudi stroj, ki bo prepričal vas. 

Naša največja prednost je, da delamo predano za zadovoljstvo svojih strank, zato vsaki, ki jo zanima prodaja kmetijske mehanizacije Slovenija, prisluhnemo glede njenih želja in potreb ter upoštevaje njene zmožnosti svetujemo pri izbiri. 

AGRA, ALOJZIJ GROBELNIK S.P., prodaja kmetijske mehanizacije Slovenija smo vam na voljo s celovito ponudbo!

Če potrebujete še kakršne koli informacije, ki se nanašajo na prodaja kmetijske mehanizacije Slovenija, potem se nam oglasite. 

Za vas smo dosegljivi na telefonskih številkah: 02/803-55-11 in 031/574-730, povpraševanje, ki se nanaša na prodaja kmetijske mehanizacije Slovenija, pa lahko pošljete tudi preko e-pošte: agroagent01@gmail.com. 

Z veseljem se bomo z vami dogovorili za sodelovanje in vam predstavili svoje reference ter kompetence, ki so jamstvo, da bo z nami prodaja kmetijske mehanizacije urejena brez težav. 

 • pon

  8.00-16.00

 • tor

  8.00-16.00

 • sre

  8.00-16.00

 • čet

  8.00-16.00

 • pet

  8.00-16.00

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si