Dodaj svoje podjetje
Prodaja in montaža garažnih vrat Savinjska

MONTAŽA IN PRODAJA, KAROLINA BRAČKO S.P.


Imeno 55, 3254 Podčetrtek

Prodaja in montaža garažnih vrat Savinjska |

Kakor že ime našega podjetja MONTAŽA IN PRODAJA, KAROLINA BRAČKO S.P. pove, sta naši glavni dejavnosti prodaja in montaža garažnih vrat. Poskrbimo tudi za vhodna in stranska vrata. 

Smo zastopnik priznane znamke garažnih vrat Hörmann, prodajo in montažo pa vršimo predvsem na območju Savinjske regije, tako da ne odlašajte s povpraševanjem, če v okolici Podčetrtka iščete ugodno, a kvalitetno ponudbo garažnih vrat!

Prodaja-in-montaza-garaznih-vrat-Savinjska_8

Prodaja in montaža garažnih vrat Savinjska 

Da bi bilo zadovoljstvo stranke pri nas popolno, nista na voljo samo prodaja in montaža garažnih vrat, pač pa tudi prijazno in strokovno svetovanje pred nakupom oziroma po nakupu, da boste vrata dolgo nemoteno uporabljali in pravilno vzdrževali ter jih tako ohranjali funkcionalna in lepa. 

Obrnite se na nas, če so storitve, vezane na prodaja in montaža garažnih vrat Savinjska, kar iščete. V ponudbi imamo vrata vrhunske kakovosti, s katerimi boste udobno, varno in lepo opremili svoj objekt. 

So hitro dobavljiva in cenovno dostopna, poleg tega pa vam jih profesionalno in v najkrajšem možnem času montira naša usposobljena ekipa, tako da nas hitro kontaktirajte, če vas zanima prodaja in montaža garažnih vrat Savinjska.

Prodaja-in-montaza-garaznih-vrat-Savinjska_3

Zakaj se obrniti na nas, če vas zanima, kje sta na voljo ugodna in kvalitetna prodaja in montaža garažnih vrat na Savinjskem? 

Prodajamo in montiramo garažna vrata najvišje kakovosti, priznanega proizvajalca Hörmann, ki so funkcionalna, imajo dolgo življenjsko dobo, so enostavna za vzdrževanje in tudi na pogled privlačna. 

Pri izbiri vsaki stranki svetujemo najbolj optimalne rešitve glede na možnosti in njene želje ter poskrbimo, da prodaja in montaža garažnih vrat potekata kar najbolj hitro in za stranko udobno. 

Prilagodljivi smo glede lokacije in terminov izvedbe montaže.

Naše cene so, glede na visoko kakovost garažnih vrat in strokovnost montaže, zelo dostopne.  

Imamo številne zadovoljne stranke, ki so nam že zaupale na področju prodaje in montaže garažnih vrat na Savinjskem in potrjujejo, da smo strokovni, prijazni, odzivni, dostopni.

Tudi vaš kontakt pričakujemo z odlično ponudbo in se veselimo sodelovanja z vami!

Povpraševanje, ki se nanaša na prodaja in montaža vrat Savinjska nam pošljite po e-pošti: bokabo11@gmail.com ali nas pokličite na 031/549-766. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si