Dodaj svoje podjetje
Prodaja drv, peletov in briketov Prekmurje

EKOBRIK D.O.O.


Dolgovaške Gorice 109A, 9220 Lendava - Lendva

Prodaja drv, peletov in briketov Prekmurje|

Glavna dejavnost v podjetju EKOBRIK D.O.O. je ugodna prodaja drv, peletov in briketov, s katerimi oskrbujemo vse Prekmurje.

Našo kvalitetno in ugodno ponudbo, vezano na prodajo drv, peletov in briketov v Prekmurju, dobite v Lendavi, kjer smo vam vedno na razpolago za sodelovanje. 

Zadovoljni kupci radi pohvalijo hitro odzivnost ter odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Veseli bomo, če se boste v to prepričali tudi sami in nas poklicali, če vas zanima kje se odvija ugodna prodaja drv, peletov in briketov na območju Prekmurja. 


Prodaja drv, peletov in briketov Prekmurje 

Imamo najbolj konkurenčno prodajo drv, peletov in briketov v Prekmurju, to pa zato, ker poslujemo odgovorno in za zadovoljstvo strank.

Imamo širok krog stalnih kupcev, ki vam bodo potrdili, da je storitev prodaje drv, peletov in briketov za Prekmurje izjemno ugodna in jo zagotavljamo najhitreje in najbolj kakovostno. 

Pridobite ponudbo, če se sprašujete, kje je na voljo najbolj ugodna prodaja drv, peletov in briketov v Prekmurju in si že danes zagotovite prvovrstno kvaliteto energentov za odlično ceno. 

prodaja-drv-peletov-in-briketov-prekmurje_3

Ugodna prodaja drv, peletov in briketov za Prekmurje vam je na voljo pri nas

V Prekmurju je veliko objektov ogrevanih na drva, pelete ali brikete. Gre za okolju prijazne in učinkovite načine ogrevanja, s katerimi lahko pri kurjavi tudi prihranite. Posebno, če jih naročite pri nas, ker za izjemno učinkovito uporabo dobite najboljšo ceno. 

Trudimo se, da prodaja drv, peletov in briketov za stranke iz Prekmurja ali od drugje poteka hitro in brez težav.

Držimo se rokov, dogovorjenih cen in ostalih dogovorov, tako da vam bodo mnogi kupci potrdili, da se radi in redno vračajo zaradi zanesljivosti sodelovanja oziroma dobave drv, peletov in briketov po celem Prekmurju. 

Za oddajo naročila, ali če vas zanima karkoli drugega, vezano na prodajo drv, peletov in briketov Prekmurje, nas kontaktirajte. Z veseljem vam odgovorimo, svetujemo pri izbiri in ponudimo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si