Dodaj svoje podjetje

Družinsko podjetje Avtoprevozništvo Anton Rant je bilo ustanovljeno leta 1989. V začetku poslovanja smo se v podjetju ukvarjali s prevozi v tovornem prometu ter težko gradbeno mehanizacijo (TGM), po nekaj letih uspešnega delovanja pa smo bogate izkušnje in znanje preusmerili na domače in mednarodne avtobusne prevoze. S skoraj 20- letnimi izkušnjami zagotavljamo strokovne in kakovostne storitve.

Avtobusne prevoze opravljamo z sodobnimi avtobusi visokega turističnega razreda, ki jih upravljajo prijazni, izkušeni in zanesljivimi vozniki.

Paradni konj podjetja je nadstropni (dvonadstropni, enonadstropni, doubledecker) avtobus, ki smo ga poimenovali kar XXL, saj lahko pelje kar 90 oseb (89 + voznik) naenkrat.

najem avtobusa za 50 oseb

Pozdravljeni! Prosim za ponudbo za najem avtobusa za 50 oseb za soboto, 22.09.2018, praznovanje Abrahama, izlet in večerja. Odhod 8h parkirišče ZDLj- Šentvid, stop za WC počivališče Tepanje, vožnja do vasi Grad- Goričko, nato do Bogojine ( večerja, zabava). Odhod iz Bogojine od21.30-22h. Ob 24h prihod na parkirišče ZDLJ- Šentvid.LP, Petra Globočnik


Najem

Zanima me cena najema nadstropnega avtobusa iz Ljubljane do Debrecena, Madžarska za vikend 16. - 18. junij 2017.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

  • 059/365-660
  • info@mediaorbis.si