Dodaj svoje podjetje

Prevoz osebnih vozil iz Francije |

Za naše podjetje N&L, d.o.o. je glavna dejavnost prevoz osebnih vozil iz Francije, organiziramo pa tudi zanesljive, varne, pravočasne in cenovno konkurenčne prevoze avtodomov in delovnih strojev oziroma mehanizacije.  

Storitve nudimo v Sloveniji in na območju Evrope, z dolgoletnimi izkušnjami pa smo se celovito specializirali za prevoz osebnih vozil iz Francije, ki ga bomo tudi za vas uredili tako, da boste popolnoma zadovoljni. 

prevoz-osebnih-vozil-iz-francije_1

Prevoz osebnih vozil iz Francije 

Zakaj se odločiti za nas?

Naše konkurenčne prednosti so hitra odzivnost in fleksibilnost. Poleg tega smo profesionalni in prijazni ter se vsaki stranki individualno posvetimo, da ji zagotovimo rešitve, kot jih potrebuje. 

Nudimo tudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 

Skrbimo, da prevoz osebnih vozil iz Francije in ostale naše storitve potekajo brez skrbi za naročnika oziroma gladko ter skladno z dogovori. 

Za vse dodatne informacije in za sodelovanje, smo vam na voljo in se veselimo sodelovanja z vami. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Prevoz vozila iz Francije

Pozdravljeni Potrebujem prevoznika za prevoz osebnega vozila iz Francije v Slovenijo. Renault Espace IV l.2012 Lokacija: Accueil Auto Pièces 88 ZI (Zonne Industrielle) INOVA 3000, Allée 7 88150 Thaon Les Vosges V kolikor je kakšna možnost nas prosim obvestite. 041/559-053 LP Robi Prodinamik d.o.o. V kolikor je kakšna


Prevoz osebnega avtomobila

Lp. Iščem prevoz za osebni avto Citroen C3,Pluriel,1.4 iz kraja 70400 Granges La Ville v kraj 2250Ptuj ,na velikem parkirišču Prosim ceno prevoza.


POVPRAŠEVANJE ZA PREVOZ IZ FRANCIJE

Spoštovani, prosim za ponudbo prevoza osebnega avtomobila Renault Espace - 1kom.​ ​ Kraj naklada:​ Prox auto​ 3 rue de l'Orme​ 91540 Fontenay le vicomte​ ​ ​ Kraj razklada:​ Simon Kotnik ​ Cesta v Zadobrovo 9​ 3000 Celje​ mobi:00386 41 794 324​ ​ Vozilo je že pripravljeno za dvig.​ VOZILO JE VOZNO. V pričakovanju najugodnejše ponudbe vas lepo pozdravljam,​ Simon Kotnik


Prevoz osebnega vozila iz Pariza v Ljubljano

Pozdravljeni, zanima me cena in pogoji prevoza moje Toyote Yaris (popolnoma vozna in vzdrževana, samo šofer manjka) iz Pariza do Ljubljane enkrat do novega leta. Hvala za odgovor in lep pozdrav, Ana


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si