Dodaj svoje podjetje
Prevodi iz slovenščine v italijanščino

IME PODJETJA


IME PODJETJA
5 (4)
undefined undefined, 6000 1000

Prevodi iz slovenščine v italijanščino |

Smo mlado podjetje, ki krog zadovoljnih strank uspešno širi po vsej Sloveniji. Ukvarjamo se s prevajalskimi storitvami. 

Če so prevodi iz slovenščine v italijanščino kar potrebujete, vam z veseljem priskočimo na pomoč. Prevajamo natančno in profesionalno, storitev pa se trudimo zagotoviti v najkrajšem možnem času in po dostopni ceni. 

Prevodi-iz-slovenscine-v-italijanscino_2

Prevodi iz slovenščine v italijanščino

Naše delo temelji na odličnem jezikovnem znanju, zato so naši prevodi iz slovenščine v italijanščino oziroma obratno vedno kakovostni in zanesljivi. 

Prevodi iz slovenščine v italijanščino: 
Stranke z nami rade sodelujejo ker smo hitro odzivni, fleksibilni nudimo pa tudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 

Mnoge stranke nam redno zaupajo prevajalske storitve in prepričani smo, da boste tudi vi popolnoma zadovoljni z našimi prevodi iz slovenščine v italijanščino. 

Prevodi-iz-slovenscine-v-italijanscino-1

Če so prevodi iz slovenščine v italijanščino storitev, ki jo iščete, ste na pravem naslovu. 

Zadovoljstvo strank postavljamo na prvo mesto, zato se na vaše potrebe odzovemo v najkrajšem možnem času in po pričakovani ceni ter v dogovorjenem roku poskrbimo, da so narejeni kvalitetni, zanesljivi oziroma točni prevodi iz slovenščine v italijanščino.

Trudimo se nenehno nadgrajevati svoje jezikovno znanje in se ažurno prilagajati vsem potrebam strank, katerim so prevodi iz slovenščine v italijanščino vedno na voljo.

Prevodi-iz-slovenscine-v-italijanscino_13

Naš cilj je, da so prevodi iz slovenščine v italijanščino kvalitetni, hitri in ugodni.

Zakaj se odločiti za nas?

 1. Če so prevodi iz slovenščine v italijanščino kar iščete, boste pri nas našli najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. 
 2. Naše prevajalsko delo temelji na izkušnjah in odličnem znanju. 
 3. Pohvalimo se lahko z odličnimi referencami in mnogimi priporočili, da so naši prevodi iz slovenščine v italijanščino ne le ugodni, pač pa tudi kakovostni. 

Oddajte povpraševanje in v najkrajšem možnem času bomo zagotovili, da bodo pri vas kvalitetni ter ugodni prevodi iz slovenščine v italijanščino. 

Prevodi-iz-slovenscine-v-italijanscino_15

Kakovostni prevodi iz slovenščine v italijanščino

Če si želite, da so prevodi iz slovenščine v italijanščino ali obratno kakovosti, se obrnite na nas, saj bomo poskrbeli, da se med prevajanjem pomen besedila ne bo izgubil, pač pa tudi v tujem jeziku ostal pravilen in razumljiv.

V našem podjetju smo vam vedno na voljo, če so kakovostni prevodi iz slovenščine v italijanščino kar iščete in bomo z veseljem sodelovali z vami pri prevajanju vsakršnih besedil. 

Kakšni prevodi iz slovenščine v italijanščino so na voljo? 

Prevajamo besedila z različnih področjih. Na nas se lahko obrnete za prevajanje različnih dokumentov, povzetkov, šolskih oziroma diplomskih in magistrskih, poslovne dokumentacije in podobno. 

S svojim znanjem bomo poskrbeli, da bodo prevodi iz slovenščine v italijanščino dosegli najvišjo možno kakovost in razumljivost ter ustreznost, pričakujete pa lahko tudi konkurenčno ceno. 

Pri svojem delu smo izjemno natančni, zato so prevodi iz slovenščine v italijanščino tudi večkrat pregledani, preden vam jih vrnemo za nadaljnjo uporabo. 

Ne glede na zahtevnost besedil, poskrbeli bomo, da bodo prevodi iz slovenščine v italijanščino pravilni, da bodo ohranjali svoj pomen in da jih boste lahko zanesljivo uporabili. 

prevodi-iz-slovenscine-v-italijanscino_24

Kako naročiti storitev, ko so potrebni hitri, ugodni in kvalitetni prevodi iz slovenščine v italijanščino?

Prevodi iz slovenščine v italijanščino so na voljo strankam iz vse Slovenije ali tujine. Z modernimi komunikacijskimi tehnologijami smo namreč povsem geografsko neomejeni in nam lahko besedila za katera potrebujete prevode pošljete po navadni ali elektronski pošti. 

Glede na zahtevnost in dolžino besedila ter individualno glede na vaše potrebe, bomo pripravili odlično ponudbo za prevajalske storitve, ki vas ne bo razočarala, in poskrbeli, da bodo prevodi iz slovenščine v italijanščino opravljeni skladno z dogovorom, po pričakovani ceni ter v roku. 

Za vse dodatne informacije, vezane na prevodi iz slovenščine v italijanščino, smo vam na voljo preko telefona in e-pošte. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Dober prevajalec iz slovenščine v italijanščino

Zelo sem bila zadovoljna s prevodi iz slovenščine v italijanščino in z veseljem priporočam ROK ČERNAC S.P. za sodelovanje. Profesionalna storitev in ugodna cena!


Odlični prevodi slovenščine v italijanščino

Zelo hitro sem potreboval prevode iz slovenščine v italijanščino in mislim da sem dobil najboljšo ponudbo za prevajalske storitve. Zelo so se potrudili, da je bila storitev opravljena pravočasno in prepričan sem, da bom z njimi še sodeloval, ker so prevodi urejeni odlično.


Super prevajalska storitev

Za potrebe podjetja smo potrebovali nekaj prevodov iz slovenščine v italijanščino in smo s storitvijo zelo zadovoljni. Hitro, ugodno in kvalitetno, kot je bilo obljubljeno. Priporočam!


Prevodi iz slovenščino v italijanščino

Top prevajalec in dobra cena. Vsi prevodi iz slovenščine v italijanščino so pri njem urejeni odlično. Priporočam!


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si