Dodaj svoje podjetje
Prevajanje in tolmačenje Novo mesto

TOLMAČENJE, PREVAJANJE IN ZASTOPANJE MOJCA ANDRIJANIČ PLEVNIK S.P.


Vrhovčeva ulica 9A, 8000 Novo mesto

Prevajanje in tolmačenje Novo mesto |

V podjetju TOLMAČENJE, PREVAJANJE IN ZASTOPANJE MOJCA ANDRIJANIČ PLEVNIK S.P. smo, kot že naše ime pove, dosegljivi za storitve na področju prevajanja in tolmačenja v Novem mestu ter tudi širše. 

Pri tem se s svojimi izkušnjami, znanjem, ki ga nenehno nadgrajujemo in odličnimi referencami trudimo vsaki stranki ponuditi po ceni dostopne in vedno visoko kvalitetne storitve.

Postali smo sinonim za prevajanje in tolmačenje Novo mesto, saj imamo sedež podjetja na Dolenjskem, a na nas se obračajo tudi številne stranke iz ostale Slovenije in z veseljem jim ponudimo profesionalno, po ceni dostopno in hitro prevajanje in tolmačenje. 

prevajanje-in-tolmacenje-novo-mesto_2

Prevajanje in tolmačenje Novo mesto

Če iščete prevajanje in tolmačenje Novo mesto, ste na pravem naslovu. 

Tudi če niste iz naše regije, je prevajanje in tolmačenje Novo mesto celovito dosegljivo za vas!

Ker poslujemo sodobno, smo dosegljivi za stranke iz vse Slovenije, saj nam lahko dokumente za prevajanje in tolmačenje Novo mesto pošljete po elektronski pošti. 

Prevajanje in tolmačenje: Novo mesto in ostala slovenska mesta nas dobro poznajo, ker vsem strankam zagotovimo hitre, ugodne in kvalitetne storitve

prevajanje-in-tolmacenje-novo-mesto_1

Profesionalno prevajanje in tolmačenje Novo mesto za strokovna besedila

Zagotavljamo korektne in profesionalne prevode, naši prevajalci pa iz različnih tujih jezikov v slovenščino prevajajo tudi strokovna besedila z gospodarskega, znanstvenega in naravoslovnega področja. Ni bojazni, da vam ne bi zmogli zagotoviti strokovnjaka, ki terminologije do potankosti ne bi obvladal. 

Ko je projekt za prevajanje in tolmačenje Novo mesto večji, se sestavi ekipa, ki jo usmerja vodja in skrbi za nadzor ter ustreznost prevoda. Vsakemu prevodu sledi še natančno lektoriranje, ocena redaktorja in končni pregled, da se besedilo stranki izroči v brezhibnem stanju. 

Ko boste na spletu iskali prevajanje in tolmačenje Novo mesto, boste zagotovo naleteli na nas in mi bomo z veseljem sodelovali z vami.

Kontaktirajte nas, če vas zanima odlična ponudba za prevajanje in tolmačenje Novo mesto, prepričani smo, da nikoli več ne boste iskali drugega prevajalca.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si