Dodaj svoje podjetje
Prevajanje in tolmačenje Ljubljana

TOLMAČENJE, PREVAJANJE IN ZASTOPANJE MOJCA ANDRIJANIČ PLEVNIK S.P.


Vrhovčeva ulica 9A, 8000 Novo mesto

Prevajanje in tolmačenje Ljubljana |

Na podlagi dolgoletnih izkušenj, bogate znanja in odličnih referenc smo v podjetju  TOLMAČENJE, PREVAJANJE IN ZASTOPANJE MOJCA ANDRIJANIČ PLEVNIK S.P. postali sinonim za prevajanje in tolmačenje Ljubljana. 

Prevajanje in tolmačenje Ljubljana: profesionalno, hitro in ugodno

Za prevajanje in tolmačenje smo dosegljivi za stranke iz vse Slovenije, ki iščejo hitre, kvalitetne in ugodne storitve na tem področju. Ljubljana nas sicer zelo dobro pozna, saj kljub temu, da imamo sedež podjetja na Dolenjskem sodelujemo s številnimi naročniki prevodov, ki prihajajo iz prestolnice, a na splošno smo s sodobnim načinom poslovanja geografsko popolnoma neomejeni. 

Če iščete prevajanje in tolmačenje Ljubljana, boste zagotovo naleteli na nas. Tako na spletu kot tudi z ustno reklamo. Veseli nas, da smo s storitvijo uspeli prepričati številne, ki nas danes za prevajanje in tolmačenje Ljubljana z veseljem priporočajo. 


Prevajanje in tolmačenje Ljubljana

Naše podjetje se v prvi vrsti usmerja na zagotavljanje visoko kakovostnih storitev, seveda pa si želimo svojim strankam približati tudi z ugodnim cenikom, prilagodljivostjo oziroma hitro odzivnostjo. 

Prepričani smo, da vam lahko za prevajanje in tolmačenje Ljubljana ponudimo popolno razmerje med kvaliteto in ceno ter profesionalne prevode na visokem nivoju, s katerimi boste podprli svojo kredibilnost, konkurenčnost. 

Hitre, ugodne in kvalitetne storitve so tisto, zaradi česar je naše prevajanje in tolmačenje Ljubljana konkurenčna storitev, ki bo prepričala še tako zahtevne stranke.

Prevajanje in tolmačenje Ljubljana se ukvarja tudi s prevodi strokovnih besedil

Tudi za nas so zahtevna besedila izziv, ki ga z veseljem sprejmemo in imamo temu namenjeno usposobljeno in specializirano ekipo prevajalcev. Prevajanje in tolmačenje Ljubljana namreč ne zajema le osnovnih prevodov besedil, pač pa za vas prevedemo tudi strokovna in znanstvena besedila z različnih področij. Opremljeni smo z vsemi prevajalskimi orodji in obvladamo terminologijo, da se boste uspešno dokazali s prevodom. 

prevajanje-in-tolmacenje-novo-ljubljana_13

Če gre za prevajalske storitve večjega obsega, se za prevajanje in tolmačenje Ljubljana sestavi posebna ekipa, ki jo usmerja vodja. Ta skrbi za nadzor in ustreznost prevoda ter da je vsak prevod ustrezno in natančno lektoriran, ocenjen s strani redaktorja in končno pregledan tako, da je resnično pravilen in razumljiv.

Prevajanje in tolmačenje Ljubljana zajema tako prevode različnih jezikov v slovenščino kot tudi obratno. Na nas se med drugim lahko obrnete za prevajanje in tolmačenje iz nemščine in italijanščine, kaj vse vam še lahko ponudimo, pa boste izvedeli, če nas kontaktirate. 

Prepričani smo, da lahko prevajanje in tolmačenje Ljubljana ne le doseže, pač pa preseže vaša pričakovanja. Veseli bomo sodelovanja z vami, ki bo zagotovo uspešno in dolgoročno, saj je prevajanje in tolmačenje Ljubljana celovita storitev, vedno na voljo, ko jo potrebujete. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si