Dodaj svoje podjetje

Podjetje MAJDA KNEZ S.P. vodi Šiviljstvo Knez, ki je družinsko podjetje in v samem začetku so izdelovali ženske halje in predpasnike. Kasneje se je pokazala potreba po razširitvi prodajnega programa, zato so začeli izdelovati in tudi uvažati kompletni program hišnega tekstila (brisače, zavese, posteljnino, namizni prti,...).

Danes so znani tudi pod sinonimom kot posteljnina Slovenija. Imajo zelo pestro izbiro posteljnine. Izbirate lahko med raznimi materiali: flanela, saten, krep in platno. Svoje storitve opravljajo kvalitetno in ažurno. Veliko dajo na zadovoljstvo svojih strank, njihovi izdelki pa bodo polepšali vaš kotiček za počivanje. Imajo veliko znanja o tekstilu, zato so tudi eni izmed vodilnih na področju izdelave posteljnine.

Tudi pri velikostih posteljnine si lahko omislite takšno, kot jo vi potrebujete. Če velikosti posteljnine ne najdete omenjene na spletni strani, jih vseeno pokličite in rade volje vam bodo postregli z vašo velikostjo ali obliko posteljnine. Vso posteljnino in ostale izdelke si lahko pogledate v njihovi trgovini na drobno. Nudijo lastne izdelke in ostale izdelke za prosti čas.

Posteljnino in vse ostale izdelke vam lahko izdelajo po vaših zahtevah. Izdelke si lahko oblikujete po meri. Izdelajo vam predpasnike, halje, hlače, rute, prte, odeje, zavese, brisače, kopalne plašče, posteljne garniture, rjuhe, serviete in gospodinjske brisače. Pohvalijo se z izredno lepimi in kvalitetnimi brisačami, zavesami in posteljnino. Vsi izdelki so iz kakovostnih materialov in ročno izdelani.

Vse informacije vezane na posteljnina Slovenija in o ostalih izdelkih, dobite v njihovi trgovini, lahko pa jih pokličete ali si oglejte njihovo spletno stran.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Povpraševanje

Spoštovani, ali so vaši izdelki naprodaj v bližini mojega domovanja ? Sem iz Žalca pri Celju.


Povpraševanje

Spoštovani, ali imate na zalogi posteljnino krep t.j. mečkanka velikosti 140x200 v rumenih ali zelenih odtenkih ? Hvala za odgovor.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si