Dodaj svoje podjetje
Potrebujete tisk na majice za promocijska darila ali vas zanima digitalni tisk in vizitke? Podjetje RELOC proizvodnja in trgovina d.o.o. so sinonim za poslovna darila Slovenija.

Poskrbljeno je za tisk na vse vrste tekstila za moške in za ženske. Tiskajo na kratke majice, polo majice, srajce, pile in jakne. Tiskajo tudi na kape, klobuke, brisače, odeje, delovna oblačila, otroška oblačila, spodnje perilo, na šale in rokavice. Uredijo tudi vse za pisarniški material kot so kemična pisala, ravnila ali obeski. Pri njih najdete tudi denarnice, etuije za vizitke, konferenčne torbe, kongresne mape, beležke, kalkulatorje, namizne ure in stenske ure.

Tudi vaš dom lahko krasijo njihovi izdelki. Imajo veliko pripomočkov za kuhinjo, darilna vina, nakupovalne torbe, pripomočki za kopalnico in predsobo. Ponujajo tudi izdelke za na plažo, žepne nožke, dežnike, nahrbtnike, potovalne in športne torbe, svetilke, orodja, družabne igre, metre in pripomočke za vaš avto. Ne pozabimo tudi na tisk in vezenje. Pri njih vam je na voljo velika izbira poslovnih daril ter njihovih izdelkov in storitev. Ponujajo storitve vezanja, tisk na majice, tampo tisk, sito tisk, sublimacijski tisk in digitalni tisk. Na voljo so tudi pisala, ravnila in obeski, pisalni seti, barvice in ravnila. V ponudbi so tudi plastični obeski in metalni obeski, vizitke, denarnice, etuiji za vizitke, kongresne mape, konferenčne Torbe, CD/DVD Etuiji in USB ključki.

Njihove storitve imajo širok obseg in z razlogom se jih drži renome kvalitetnega tiska in poslovnih daril. Darila proizvajajo po naročilu, pa tudi vse izdelke natisnejo s tekstom po vaši izbiri. Majice vseh vrst barv si izberete sami, potiskane majice pa lahko izkoristite tudi za zabavo, promocijska darila pa bodo povečala vašo prepoznavnost. Vizitke pa so izdelek, ki ga mora imeti vsak poslovnež, ki da kaj nase.

Za več informacij vezane na poslovna darila Slovenija, promocijska darila, tisk na majice, vizitke in digitalni tisk, je podjetje RELOC pravi naslov za vas.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si