ATELJE DR Jewelry, Oblikovanje nakita, Lara Podvršič s.p.

Poročni prstani Ljubljana

Deli podjetje

POVPRAŠEVANJA

Imate vprašanje? Pustite povpraševanje in odgovor boste dobili v najkrajšem možnem času.

Pošlji povpraševanje

Delovni čas

 • ponedeljek
  /
 • torek
  /
 • sreda
  /
 • četrtek
  /
 • petek
  /
 • sobota
  /
 • nedelja
  /

Nađite nas preko

O podjetju

Poročni prstani Ljubljana |

Iščete unikaten zaročni prstan? Poročni? Obrnite se na ATELJE DR JEWELRY, OBLIKOVANJE NAKITA, LARA PODVRŠIČ S.P., kjer izdelujemo edinstven zlat in srebrn nakit po naročilu, med katerimi so tudi unikatni poročni prstani Ljubljana. 


Poročni prstani Ljubljana - edinstven in poseben nakit, samo za vaju!

Si želite svoj poročni dan za vedno zapomniti kot edinstven? Kako bi bolje poskrbeli za to, kot da si ogledate ponudbo v kateri so unikatni poročni prstani Ljubljana - takšnih drugje ne boste našli.

Poročni prstani Ljubljana iz žlahtnih kovin, z dodatki dragocenih kamnov, so na voljo pri nas. Oblikovani so s precizno natančnostjo, kreativnostjo in ljubeznijo. Vašo idejo in vizijo bomo za vas združili v čudovitem kosu nakita, ki ga boste ponosno nosili, pa naj so to unikatni poročni prstani Ljubljana ali drugi dodatki. 

Brez poročnih prstanov, obred ni popoln, zato so pri nas na voljo prav posebni poročni prstani Ljubljana. Zakaj so posebni? Ker so unikatni poročni prstani Ljubljana izdelani samo za vaju dva. So neponovljivi in enkratni kosi nakita, ki vaju bodo za vedno spominjali na vajin dan in vajino ljubezen. 

POROČNI PRSTANI LJUBLJANA

Prepričajte se sami, da so poročni prstani Ljubljana, izdelani pri nas, tista pika na i, ki bo vaš poročni dan zaključila s popolnostjo. 


Popolno poroko naj okronajo naši poročni prstani Ljubljana

Torej zakaj izbrati prav nas? Smo podjetje, ki se zaveda, da so stranke najboljša referenca in naredimo vse, da stranka odide iz naše poslovalnice nasmejana in srečna ter ima za sabo pozitivno izkušnjo z nakupom nakita.

Imamo oseben pristop, ki zajema posvet in svetovanje stranki, saj si želimo kar najbolje približati strankini želji in le to tudi izpolniti. Vsi poročni prstani Ljubljana so do danes izpolnili tudi najvišje kriterije strank. 

V naši ponudbi nakita, so tudi že izdelani poročni prstani Ljubljana, ki jih oblikujemo po lastnih zamislih, a so prav tako kot nakit narejen po naročilu, povsem originalni. Vemo, da izbira dragocenih obročkov, ki bosta okronala vaš dan, ni enostavna, si pa želimo, da bi bili prav unikatni poročni prstani Ljubljana tisti, ki jih boste prepoznali kot najlepše in s katerimi si boste obljubili ljubezen na svoj poročni dan. 


Če so poročni prstani Ljubljana, kar iščete, obiščite naš atelje!

Zlatarn in prodajaln, kjer so na voljo poročni prstani je ogromno, a tako edinstvene ponudbe, kakršna je naša, v mestu Ljubljana ne boste našli nikjer. Na voljo so poročni prstani Ljubljana iz rumenega, belega ali rdečega zlata, srebra in dragocenih kovin, vanje pa po želji vdelamo tudi drage kamne.

V zlatarskem ateljeju nastajajo poročni prstani Ljubljana, ki jih stranke iz vse Slovenije ponosno nosijo. Z veseljem tudi vam pomagamo najti nakit zase!

Poročni prstani Ljubljana so na ogled v našem ateljeju, nekaj pa smo jih zbrali tudi na naši spletni strani. Če ste poročni prstan našli med našo kolekcijo izdelanega nakita, pohitite, saj so poročni prstani Ljubljana ročno izdelani in nikoli več izdelani enako. 


Unikatni poročni prstani Ljubljana in nakit, ki presega pričakovanja!

Poleg tega, da so na voljo zaročni in poročni prstani, izdelujemo tudi druge dragocene kose nakita, ki si jih boste z veseljem nadeli ob vseh priložnostih.

Poročni prstani Ljubljana so tisti, modni dodatki, ki jih običajno ne snemamo, zato morajo biti temu primerno tudi oblikovani. Sodobno in brezčasno oblikujemo tudi drug nakit, a prstani so gotovo tisti, po katerih je največ povpraševanja. 

Naši poročni prstani Ljubljana so med pari iskani, ker vedno dosežejo, če ne celo presežejo pričakovanja. 

Če iščete poročni prstan nam zaupajte, da bomo poskrbeli, da ga boste našli pri nas. Za vas smo dosegljivi preko telefona ali elektronske pošte. 

Zakaj unikatni poročni prstani Ljubljana?

Še vedno niste prepričani, da so poročni prstani Ljubljana iz ateljeja DR JEWELRY pravi za vas? Še nekaj razlogov zakaj jih izbrati!

 1. Narejeni so z mislijo na vas, edinstveni in neponovljivi. 
 2. Nastajajo v Sloveniji izpod rok mlade oblikovalke. 
 3. So po ceni dostopni, a neprecenljivi kosi nakita.

ATELJE DR JEWELRY

Če se sprašujete kdo stoji za blagovno znamko ATELJE DR JEWELRY, se vam z veseljem predstavimo. Vemo kako pomembno je zaupati oblikovalcu, ki bo oblikoval nekaj tako dragocenega, kot so unikatni poročni prstani. 

Lara Podvršič sem leta 2013 odprla lasten atelje v katerem še danes razvijam ljubezen do ustvarjanja nakita iz plemenitih kovin in transformacije le teh. 

Moj cilj je spreminjanje nakita v umetnost in mislim, da poročni prstani Ljubljana iz ponudbe to več kot odlično dokazujejo. 

Pri delu sledim različnim inspiracijam na različnih nivojih posameznikovega delovanja - tako čustveno, duhovno in družbeno življenje človeka je tisto, kar me inspirira, ko nastajajo poročni prstani Ljubljana. 

Pred oblikovanjem vas z veseljem spoznam, poslušam vašo zgodbo, da najdem navdih in ustvarimo unikaten, pristen umetniški nakit, ki bo pozitivno zaznamoval nas in vas. 

Veseli nas, da so unikatni poročni prstani Ljubljana sinonim, ki se nas drži od samega začetka ustvarjanja in tudi v prihodnje nameravamo skrbeti, da bodo poročni prstani Ljubljana tisti, ki si jih stranke najbolj želijo.

Kje vse še najdemo navdih? Unikatni poročni prstani Ljubljana so navdihnjeni z ljubeznijo do oblikovanja, plemenitih kovin, ljudi, narave in vsega, kar se dogaja okoli nas. 

Poročni prstani Ljubljana: Pri svojem delu smo profesionalni, natančni in zanesljivi. Če si želite sodelovati z nami, bomo z veseljem in prijazno prisluhnili vašim željam in zahtevam ter se skušali kar najbolj približati vaši viziji.

Nakit oblikujemo s strastjo in takšni so tudi naši poročni prstani Ljubljana. Za strastne ljudi, ki cenijo originalnost, oblikovalsko dovršenost in neponovljive, brezčasne in neprecenljive kose nakita. 

Naš cilj je poskrbeti, da poročni prstani Ljubljana razveseljujejo za vedno ter da dosežemo in presežejo vaša pričakovanja. 

Ker so unikatni poročni prstani Ljubljana nekaj posebnega, je tudi ustvarjanje in sodelovanje z vami posebna izkušnja. Obisk našega ateljeja ni le obisk običajne zlatarne, oglejte si kakšni unikatni poročni prstani Ljubljana so bili že izdelani in se odločite, kakšni še bodo. 

porocni-prstani-ljubljana_27

Poročni prstani Ljubljana: Oblikovanje, ki zajame vašo osebnost 

Oblikovanje, ki popolnoma zajema vaše osebnost, vam bo vedno najbolj všeč. In zakaj ne bi bili takšni tudi vajini poročni prstani? Ljubljana, kjer jih iščete, ponuja raznoliko izbiro, mi pa vam ponudimo še več. Pri nas je nakit unikaten, če redno spremljate naša družbena omrežja pa ne boste spregledali niti akcij, ki zagotavljajo, da so edinstveni poročni prstani Ljubljana cenovno dosegljivejši, odločitev pa seveda lažja. 

porocni-prstani-ljubljana_28

Kakšni poročni prstani Ljubljana so na voljo pri nas?

- Poročni prstani v rustikalnem stilu.
- Poročni prstani malo drugače.
- Poročni prstani - designed by your personality s prstnim odtisom.
- Organske oblike zajete v nežnih, preprostih, a popolnoma posebnih poročnih prstanih.
- Posebni in izstopajoči poročni prstani Ljubljana za ljudi, ki živijo svojo zgodbo.
- Poročni prstani s pripadajočim unikatnim poročnim nakitom (uhani, zapestnica, verižica ...).

porocni-prstani-ljubljana_41

Poročni prstani Ljubljana - Preprosto, a zelo posebno.

Če potrebujete še več razlogov, da si ogledate ponudbo, v kateri so poročni prstani Ljubljana, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali izbrati, kar iščete. 

Delovni čas

 • ponedeljek
  /
 • torek
  /
 • sreda
  /
 • četrtek
  /
 • petek
  /
 • sobota
  /
 • nedelja
  /

POVPRAŠEVANJA (0)

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu, na katerega jih pišete.


Komentarji (3)

Poročni prstani

Iskal sem poročni prstan v Ljubljani in naletel na prelepo kolekcijo pri ATELJE DR JEWELRY. Super ponudba!


Prstan

Neverjetna izbira poročnih prstanov v Ljubljani!


Najlepši poročni prstani kar jih ponuja Ljubljana in okolica

Čeprav portal že dolgo poznam, me je iskalni niz poročni prstani Ljubljana popolnoma presenetil. Nisem pričakovala da bom našla tako unikaten nakit. Pri Lari iz Atelje DR Jewelry sva našla izbiro poročnih prstanov, ki je navdušila oba in na koncu sva kar težko izbrala. Z veseljem nosim svoj poročni prstan in mislim da bom kolekcijo nakita kmalu še dopolnila.


Ocenite podjetje in napiši svoje mnenje o sodelovanju.

Tvoja ocena:

Podobna podjetja

LEPOTNI LB STUDIO, LAURA BANKO S.P.

Japonska metoda vrisovanja obrvi Štajerska

Savinjska cesta 25, 3310 Žalec

ADOLF KUNEJ S.P.

Nizke gradnje Posavje

GORJANE 33 A, 8282 Koprivnica

OSNOVNA ŠOLA FRANCA LEŠNIKA-VUKA SLIVNICA PRI MARIBORU

Osnovna šola Franca Lešnika Vuka Slivnica pri Mariboru

Mariborska cesta 4, 2312 Orehova vas

KOLBL PLAST d.o.o.

Ugodni plastični izdelki Prekmurje

Prežihova ulica 4, 9000 Murska Sobota

PREVOZNIŠTVO PETER CEBIN S.P.

Prevozi blaga s kamionom Ribnica

Otavice 6, 1310 Ribnica