Dodaj svoje podjetje
MIZARSKI SERVIS VLASTO VARDJAN S.P.

MIZARSKI SERVIS VLASTO VARDJAN S.P.


Mariborska ulica 24, 1000 Ljubljana

Popravilo pohištva in mizarski servis Ljubljana | Podjetje Vlasto Vardjan s.p. je bilo ustanovljeno leta 1994 in vse do danes ponuja popravilo pohištva in mizarski servis Ljubljana.  Z dolgoletno tradicijo, številnimi izkušnjami, trdim delom in znanjem v podjetju jamčimo, da sta popravilo pohištva in mizarski servis Ljubljana resnično kvalitetni storitvi, ki ju do potankosti obvladamo.


Izkušnje in znanje, v katerega neprestano vlagamo, sledimo tehnološkemu napredku na področju izdelave pohištva in spremljamo sodobne trende notranje opreme, nam omogočajo, da vam ponudimo popravilo pohištva in mizarski servis Ljubljana. Pohištvo izdelano po meri vam zagotavlja, da prostore edinstveno opremite po svojem okusu in pohištvo ne le estetsko, pač pa tudi praktično, prilagodite vsem vašim potrebam in specifikacijam prostora. Mi vam pohištvo izdelamo, dostavimo in montiramo ter pripravimo za dolgo uporabo.Popravilo pohištva in mizarski servis Ljubljana – ko še ni čas za novo pohištvo!

V številnih domovih, pa tudi poslovnih prostorih, lahko najdemo dragoceno in staro leseno pohištvo. Pohištvo je zaradi uporabe lahko vidno dotrajano, celo poškodovano, a številnim predstavlja tudi neprecenljivo sentimentalno vrednost, zaradi katere ga nočejo nadomestiti z novimi kosi, kakršne prodaja sleherni prodajalec pohištva. Takrat nastopimo mi in poskrbimo za popravilo pohištva in mizarski servis Ljubljana, ter žlahtnemu lesu povrnemo svoj sijaj in kose pohištva obnovimo, da izgledajo kot novi.


Poleg tega pa popravilo pohištva in mizarski servis Ljubljana prideta prav tudi, če se, zaradi kakršnega koli razloga že, pojavi poškodba  na po meri izdelanem pohištvu. Pri izdelavi sledimo visoki kakovosti, kar pomeni uporaba kvalitetnih materialov in izredno natančna izvedba, da bi  napake preprečili, a uporaba ali nepravilno vzdrževanje lahko terjata svoj davek in zato smo takrat na voljo, da zagotovimo popravilo pohištva in mizarski servis Ljubljana.


Kdaj je čas za popravilo pohištva in mizarski servis Ljubljana?

Samo vi se lahko odločite, ali boste staro pohištvo zamenjali za novo ali pa obstoječe raje predelali oziroma poskrbeli za popravilo pohištva in mizarski servis. Ljubljana ima podjetje, ki vam lahko pri tem resnično zanesljivo priskočimo na pomoč.


Ko otroci prerastejo pohištvo, če prenavljate mansardo in zaradi poševnih sten in stropa ne najdete pravega pohištva, dovolite, da poskrbimo za popravilo pohištva in mizarski servis Ljubljana, ki bo rešil vse pohištvene težave v prostoru. Bivajte udobno in edinstveno.


Za popravilo pohištva in mizarski servis Ljubljana vedno poskrbimo hitro oziroma v najkrajšem možnem času. Pri svojem delu se držimo vseh naših dogovorov, tako glede rokov izvedbe, kakor tudi vaših zahtev. Zagotavljamo vam odlično razmerje med kakovostjo in ceno, saj kljub uporabi najboljšega lesa skrbimo, da so naši izdelki in storitve dostopne. V celoti jih prilagodimo vam.


Pri svojem delu smo kreativni, a ne pozabimo upoštevati vaših želja.. Vsekakor lahko za vas oblikujemo, kar si zaželite, da vam omogočimo udobno bivanje doma ali v pisarni.


Če potrebujete popravilo pohištva in mizarski servis Ljubljana, imate dodatna vprašanja vezana na izdelavo unikatnega pohištva ali si želite dogovoriti za naročilo, smo vam z veseljem na voljo preko navedenih kontaktov.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Popravilo pohištva

Pozdravljeni, prosil bi vas za povratno informacijo ali bi bili pripravljeni: popraviti kuhinjo montirati novo kuhinjski pult itd. Kuhinja se nahaja na Zg. Brniku. Montaža pa je potrebno izvesti v Ljubljani. Prosim za vaš odgovor in okvirno ceno. lp


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si