Dodaj svoje podjetje Oglasite se 070 435-507, 059 365 660Pogrebna služba Šentjur

ZAGAJŠEK, CVETLIČARNA, POGREBNE IN GRADBENE STORITVE, D.O.O.

Pogrebna služba Šentjur

Ljubljanska cesta 13, 3230 Šentjur

V našem podjetju poskrbimo za celostne storitve s področja pogrebne službe, organizacije pokopa in prevoza pokojnika ter cvetličnih aranžmajev in okrasitev. Izvajamo tudi prevoz pokojnega iz tujine na domač naslov, vse storitve pa so opravljene taktno in s spoštovanjem do pokojnika.


Pogrebna služba Šentjur | Zagajšek d.o.o., cvetličarna, pogrebne in gradbene storitve

poleg prevozov opravlja vse vrste pogrebnih storitev, od priprave rajnkega za pokop do organizacije pogrebnih ceremonij. Tako vam organiziramo pevski zbor, ki zapoje pokojnikove najljubše pesmi, glasbenik s trobento zaigra "Tišino" v pokojnikov spomin, pripravimo cerkveni ali običajen pogreb, poskrbimo za primerno krsto ali žaro, sveče, vence, povečamo fotografijo pokojnika in objavimo osmrtnico v časopisu ali na radiu.


Na ta način vas vsaj vsaj delno razbremenimo v trenutku vašega najglobljega žalovanja. S primerno pieteto poskrbimo, da poteka pogrebni obred vsak trenutek pokojniku v spomin.


Tako velja npr. tudi za izbiro cvetja, vencev in žalnih aranžmajev. Na voljo vam je vedno bogata izbira različnih cvetnih šopkov, ikeban in ostalih okrasnih rož, ki počastijo pokojnikovo veličino.

Opravljamo storitve pokopa v krsti ali v žari, saj v Sloveniji prevladujeta ti dve obliki pokopov.
Nekatera pokopališča v Sloveniji imajo tudi predviden poseben prostor, ki je namenjen raztrosu pepela, raztros pepela v morje pa izvaja Komunalno podjetje Koper, ki tudi uredi vse podrobnosti.


Na željo žalujočih svojcev se v protokol lahko vključijo tudi duhovnik, govornik, trobentač, pevci, itd. Na voljo pa vam je tudi storitev z nazivom diamantni pokop. Gre za to, da je s sodobno opremo možno iz pepela preminulih ustvariti edinstven diamant.

Za vse cvetličarske, pogrebne ali gradbene storitve, ki vam jih nudimo v našem podjetju ter za dodatne informacije vezane na pogrebna služba Šentjur nas pokličite na objavljene stike.

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

ZAGAJŠEK, CVETLIČARNA, POGREBNE IN GRADBENE STORITVE, D.O.O.

Vecna lucka

Pozdravljeni mene pa zanima ce imete pri vas vecno luc za,na grob zarni in kaksna je cena?hvala in lp SuzanaV kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.


OCENI PODJETJE


 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si