Dodaj svoje podjetje
Plinske peči Celje  |

Podjetje SERVIS KOTLOV IN TOPLOTNE TEHNIKE NEJC TAŠKER s.p. deluje z dolgoletno tradicijo na področju Savinjske regije. Nudijo vam kvalitetno montažo in servis plinske peči, v Celju in okolici pa poskrbijo tudi za vse ostale strojne, vodovodne in elektro inštalacije.

Izvajajo tudi popravilo kotlov in so celovito specializirani, da vam pomagajo na področju toplotne tehnike:
 • plinske peči Celje
 • talno ogrevanje
 • toplotne črpalke
 • solarno ogrevanje
Na enem mestu vam eno podjetje montira plinske peči Celje kot tudi druge strojne inštalacije, kar je največja prednost. Ne izgubljajte časa in denarja z iskanjem različnih izvajalcev - za strojne inštalacije in storitve, vezane na plinske peči v Celju, se obrnite na NEJC TAŠKER S.P. 

Poleg tega, da ažurno, kvalitetno in ugodno montirajo plinske peči Celje, se na njih obrnite tudi, če želite svoj dom ogrevati s toplotno črpalko ali solarnim sistemom, položiti talno gretje, obnoviti vodovod in podobno.

plinske-peci-celje_2

Zakaj za montažo plinske peči v Celju poklicati podjetje NEJC TAŠKER s.p.? 

 • Za storitve, ki jih zahtevajo plinske peči, v Celju boljšega razmerja med kakovostjo in ceno ne boste našli.
 • Prilagodljivost in posluh za stranke ter držanje dogovorov.
 • Ugoden cenik
 • Ažurnost mojstrov in plinske peči Celje montirane v najkrajšem možnem času
 • Profesionalen odnos
 • Zanesljivost, znanje in izkušnje
 • Odlične reference pridobljene pri izdelavi plinskih in drugih inštalacij

plinske-peci-celje

Plinske peči Celje - od svetovanja do izvedbe


Ne glede na to, ali vgrajujejo plinske peči Celje ali druge ogrevalne sisteme, celovito poskrbijo za zadovoljstvo svojih strank in jim tudi po montaži toplotne črpalke ali plinske peči Celje stojijo ob strani z rednimi vzdrževalnimi pregledi in servisom. 

Da dosežete čim daljše in nemoteno delovanje plinske inštalacije oziroma plinske peči Celje, pa tudi vodovodnega sistema in ostalih strojnih inštalacij, je potrebno pravilno vzdrževanje. Na to je treba misliti že pri sami montaži, saj nestrokovna in nepravilna izvedba ne zagotavlja pravilnega delovanja plinske peči ali katere koli druge inštalacije.

Za plinske peči Celje je potreben strokovnjak na tem področju, ki vam poleg montaže lahko svetuje o pravilni uporabi in vzdrževanju

plinske-peci-celje_22

Ne pozabite, da je potrebno plinske peči Celje redno pregledovati

Plinske peči v Celju vam v podjetju redno pregledujejo, da ne pride do okvar, posledično pa dodatnih stroškov. Pri svojem delu so strokovni, predvsem pa natančni in skrbijo, da je montaža plinske peči Celje ali izvedba drugih inštalacij izvedena varno. Področje, za katerega so specializirani, resnično obvladajo, saj imajo izkušnje in znanje ter odlične reference, kot le malo kateri mojster. 

Vedno delujejo v interesu svojih strank, kar pomeni, da si želijo najti ugodne rešitve, s kvalitetno storitvijo pa zagotavljajo, da dolgoročno prihranite. Pravilno montirane plinske peči Celje namreč zagotavljajo dolgo nemoteno uporabo in manj vzdrževanja, posledično pa manjše stroške, kar nikakor ni zanemarljivo. 

Plinske peči v Celju montirajo v različne objekte, novogradnje ali pri adaptacijah. Ko se odločite za izvedbo plinske peči Celje vam bodo v podjetju ponudili celovito rešitev, kar pomeni, da vam bodo zagotovili pomoč pri svetovanju, projektiranju, montaži in vzdrževanju. 

Ker mora biti uporaba strojnih inštalacij, tudi plinske peči, varna za uporabnika, v podjetju upoštevajo vse predpisane standarde in dela izvedejo v skladu z vsemi tehničnimi predpisi. Pri tem si pomagajo z dolgoletnimi izkušnjami, ki strankam jamčijo, da bodo  za plinske peči Celje dobile pravilno izvedbo. 

plinske-peci-celje_23


Za nemoteno delovanje plinske peči Celje ali katerega koli drugega sistema je nujno, da ga izvede usposobljen izvajalec. 

Za plinske peči Celje se je najbolje obrniti na njih. Ne samo, če ste iz okolice, glas o kvaliteti in zanesljivosti se širi tudi po ostalih slovenskih regijah. Prepričala vas bo profesionalnost, kvaliteta predvsem pa odlična ponudba za plinske peči Celje. Drugje boljše ne boste našli, saj jo s posluhom za želje in zahteve strank popolnoma prilagodijo svojim naročnikom in ponudijo najboljše rešitve za plinske peči. Celje se resnično lahko pohvali s podjetjem NEJC TAŠKER s.p. 

plinske-peci-celje_31

Naj vas grejejo plinske peči Celje iz ponudbe podjetja NEJC TAŠKER S.P.

V ponudbi podjetja boste našli vrhunske plinske peči Celje. Prepričala vas bo njihova kvaliteta, zmogljivost, pa tudi cena. Z veseljem vam bodo predstavili plinske peči Celje iz širokega asortimana, vam predstavili njihove prednosti in pomagali izbrati tisto peč, ki bo svoje delo najbolje opravljala, glede na vaše zahteve, potrebe, velikost prostora ... 

Plinske peči Celje so garantirano odlična grelna telesa, seveda pa bodo pravilno delovale samo v primeru, da bodo tudi pravilno montirane. Za vse storitve, vezane na plinske peči Celje, na enem mestu, poskrbijo v podjetju NEJC TAŠKER s.p.

Še pred naslednjo kurilno sezono, poiščite najboljšo ponudbo za plinske peči Celje. Ponudba v podjetju NEJC TAŠKER S.P. za plinske peči Celje vas bo prepričala,da so najboljše, kar lahko storite za toploto v vašem domu. 

Iščete ugodno in kvalitetno ponudbo za plinske peči v Celju? Prišli ste na pravi naslov

Če so plinske peči Celje, kar iščete, premišljeno izberite izvajalca. Podjetje Nejc Tašker s.p. pokličite še pred montažo plinske peči Celje in jim zaupajte, da vam bodo pravilno svetovali pri izbiri plinske peči oz. kotla. Ogrevanje na plin je izredno učinkovito, energijsko varčno in tudi okolju prijazno, a je nujno, da so plinske peči Celje oziroma kotli za ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode kvalitetni.
plinske-peci-celje_25

Kvalitetne plinske peči Celje | Znižajte stroške ogrevanja!

Če želite znižati stroške ogrevanja, preverite ponudbo za plinske peči. V Celju vas najboljše cene in visoka kvalitetna čakajo v podjetju NEJC TAŠKER S.P.

Verjemite, da bo vsak mojster v podjetju delal v vašem interesu in tako pomagal izbrati najboljše plinske peči. Celje jim zaupa, zaupajte jim tudi vi.  

Svoj sloves, kot kvalitetno in pošteno podjetje vedno upravičijo, pričakovanja pa dosežejo ali celo presežejo, zato so pri izbiri plinske peči Celje nepogrešljiv partner, ki je na voljo pred, med in po nakupu. 

Naj vam iskanje plinske peči v Celju ne dela nobenih preglavic več. Hitro in učinkovito, lahko za vse, namesto vas, poskrbi podjetje Nejc Tašker s.p.

Za več informacij, ki se nanašajo na plinske peči Celje, jih kontaktirajte!
plinske-peci-celje_38

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

Priklop plinske peči

Pozdravljeni, Imam montirano plinsko peč, inštalacija je narejena. Zaradi renovacije stanovanja bi potreboval zagon plinske peči. Lp Marko


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si