Dodaj svoje podjetje
Pasji salon Maribor

PASJI SALON ANGARA, ALENKA PETROVIČ S.P.


PASJI SALON ANGARA, ALENKA PETROVIČ S.P.
5 (2)
Ul. Ob gozdu 17, 2000 Maribor

Pasji salon Maribor |

Iščete dober in ugoden pasji salon, Maribor pa je mesto kjer za svojega ljubljenca iščete najbolj profesionalno nego? PASJI SALON ANGARA smo nov pasji salon v Mariboru, ki je skrbno urejen tako, da nam omogoča hitro, za žival kar najmanj neprijetno delo in popolno storitev - od kopanja, striženje, ščipanja krempljev in podobno. 


Pasji salon Maribor 

Pri delu se pretežno usmerjamo na zagotavljanje storitev za pse, zato smo znani kot dober pasji salo Maribor, a k nam lahko na urejanje pripeljete tudi svojo mačko. Naše delo temelji na ljubezni do živali, strokovnosti in kakovosti, vse to pa se trudimo ponuditi po ugodni ceni, saj si želimo postati pasji salon Maribor v katerega se radi vračate. 

Že danes se lahko pohvalimo s številnimi zadovoljnimi strankami, ki nas za najboljši pasji salon Maribor priporočajo tudi drugim. Prepričani smo, da smo prava izbira tudi za vas, če iščete pasji salon Maribor. 

Pasji-salon-Maribor_2

Zakaj izbrati nas, če iščete pasji salon Maribor?

 1. Odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
 2. Fleksibilnost in naročanje v najkrajšem možnem času.
 3. Uporaba živalim prijaznih produktov.
 4. Visok nivo strokovnosti.
 5. Prijazna obravnava strank.
 6. Naš pasji salon Maribor ima odlična priporočila. 

ANGARA, pasji salon Maribor, smo prava izbira za vas in vašega kosmatinca. 

Skrbimo, da se vaši kosmati prijatelji pri nas počutijo kar najbolj prijetno, seveda pa gradimo tudi na prijaznem, prilagodljivem in osebnem pristop do vas - lastnikov, saj si želimo, da nam brez skrbi zaupate in se v pasji salon ANGARA vedno znova vračate. 

Prepričani smo, da boste najboljšo ponudbo, če iščete pasji salon Maribor, našli pri nas. 

Naš pasji salon Maribor dajemo največji poudarek predani skrbi za zadovoljstvo strank. Zato so prijaznost, strokovnost, kakovost, korektnost in hitra odzivnost ter prilagodljivost tiste kvalitete, na katere boste vedno naleteli, če izberete naš pasji salon Maribor. 

Ker cenimo vaš čas in denar, vas v pasji salon Maribor naročimo v najkrajšem možnem času, storitve za vašega ljubljenčka pa ponudimo po ugodnih cenah. 

Pasji-salon-Maribor_5

Glede na visok nivo opravljenih storitev, je naš pasji salon Maribor zelo ugoden.

Naše delo z živalmi temelji na izkušnjah pa tudi bogatem znanju. Nenehno spremljamo razvoj svoje dejavnosti, nove produkte in pripomočke ter tiste, ki so najboljši, vpeljujemo tudi v svoje delo. Tako ostajamo sodoben pasji salon, ki mu Maribor najbolj zaupa. 

Kdaj imamo v ANGARA, pasji salon Maribor naslednji prosti termin, preverite po elektronski pošti ali telefonu, z veseljem vas pričakujemo!

Ugoden in kvaliteten pasji salon Maribor 

Če vaš pes potrebuje kvalitetno in temeljito nego, se obrnite na naš pasji salon Maribor. 

Vašemu kosmatemu prijatelju se bomo celovito, temeljito in strokovno posvetili ter poskrbeli, da boste vi navdušeni nad njegovim izgledom, njemu pa bo nadvse udobno, ko ob obiskal naš pasji salon Maribor. 

Naš pasji salon Maribor smo na voljo v terminih, ki ustrezajo vam. Pokličite nas in rezervirajte čas za nego in striženje vašega ljubljenčka.

Celovito se bomo posvetili svojemu delu in verjamemo, da boste vi in vaš pes zadovoljni stranki, ki se bosta v pasji salon Maribor z veseljem vračali.

Ponosni smo, da širimo krog zaupanja pasjih lastnikov in prepričani smo, da tudi vi ne boste več iskali storitve - pasji salon Maribor, drugje. 

pasji-salon-maribor_30

ANGARA, pasji salon Maribor: Še nekaj o nas

ANGARA, pasji salon Maribor je bil ustanovljen leta 2017 z namenom, da svojim strankam ponudi kakovostno storitev. Do danes smo svojo vizijo zagotavljanja profesionalnih storitev za pse uspešno izpolnili in tudi v prihodnosti se bomo trudili, da bomo (p)ostali pasji salon Maribor, ki dela po pričakovanih cenah, skladno z dogovori ter za dobro počutje pasjih ljubljenčkov in zaupanje njihovih lastnikov. 

Smo mlado podjetje, usmerjeno v razvoj in prilagajanje najrazličnejšim potrebam naših strank. Verjamemo, da bo pasji salon Maribor še dolgo in zanesljivo uresničeval tudi vaše želje glede profesionalne nege vašega psa.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

MALTEŽAN

Pozdravljeni,nisem še bila pri vas,ampak ker živim v bližini ( Skoke )bi želela pri vas rezervirati termin za našega maltežana Taia ( če je možno drug teden popoldan 23.4 ali 25.4,26.4) Striženje,kopanje... Zelo vam bom hvaležna za vaš odgovor. Jolanda Rožman


Kopanje psa

Pozdravljeni, želela bi kopanje za psičko - zlato prinašalko, pa me zanima cena?


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Pohvala za pasji salon Angara iz Maribora

Že nekaj časa sem iskala dober pasji salon v Mariboru in zdaj lahko končno tudi enega priporočam. So profesionalni in cene niso predrage, nasplošno so odličen pasji salon, kakršnega je potreboval Maribor.


Dober pasji salon v Maribor

Ta pasji salon sem našla po priporočilih in ga zdaj tudi z veseljem priporočam naprej, saj mislim da nudijo najboljšo storitev v Mariboru.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si