Dodaj svoje podjetje
PETSHUI, SALON ZA NEGO PSOV, PETRA SLOBODNIK, S. P.

PETSHUI, SALON ZA NEGO PSOV, PETRA SLOBODNIK, S. P.


Soussenska ulica 30, 1000 Ljubljana

Pasji salon Ljubljana |

PETSHUI, SALON ZA NEGO PSOV, PETRA SLOBODNIK, S. P. smo kvaliteten in ugoden pasji salon Ljubljana, kjer z ljubeznijo do dela ter vestnim, profesionalnim in prijaznim pristopom do strank in njihovih kosmatincev nudimo: 

 • striženje psov,
 • nego tačk,
 • kopanje psov,
 • svetovanje glede nege.

Da smo kakovosten pasji salon Ljubljana, dokazujemo z mnogimi zadovoljnimi strankami, ki se z veseljem vračajo. 

pasji-salon-ljubljana_2

Pasji salon Ljubljana

Skrbimo, da se vaši kosmatinci pri nas dobro počutijo, ter da izvajanje storitev za vašega štirinožne prijatelje ni stresno, pač pa kar najbolj prijetno. Smo prava izbira, če je pasji salon Ljubljana kar potrebujete.

Naš pasji salon Ljubljana skrbi tudi za uporabo najkakovostnejših izdelkov in pripomočkov za nego, posebno prilagojenih za živali. 

Poleg tega pa zagotavljamo tudi cene prijazne za vsak žep, saj je prav, da je vsak kuža urejen, kar je tudi predpogoj za njegovo dobro počutje. 

Pokličite nas in rezervirajte termin za nego vašega ljubljenca. PETSHUI, pasji salon Ljubljana vas pričakujemo!

pasji-salon-ljubljana_11


Naše stranke in njihovi lastniki, se boste v pasji salon Ljubljana z veseljem vračali!

Naš pasji salon Ljubljana je dobro obiskan zaradi prvovrstne storitve, ki jo ponujamo. S poudarjeno skrbjo za kakovost, strokovnost in popolno zadovoljstvo strank nudimo vse za dobro počutje vašega psa. 

Od nas ne pričakujete nič manj kot profesionalen, individualen ter prijazen pristop. Naš pasji salon Ljubljana je tudi tisti, kjer boste vedno naleteli na:

 • odlično razmerje med kakovostjo in ceno
 • hitro odzivnost in prilagodljivost
 • ambient prijetno urejen za dobro počutje vašega psa
 • zadovoljne stranke

pasji-salon-ljubljana_21

Naš cilj je (p)ostati najboljši pasji salon Ljubljana in po priporočilih mnogih strank nam je to že uspelo.

Kako se odločiti, kateri je pravi pasji salon Ljubljana? Z odlično ponudbo vam z veseljem pokažemo, da smo prava izbira za vas in vašega psa. 

Ugodne cene, zanesljivost, ljubezen do dela, vse to so vrline, ki utrjujejo zaupanje stalnih in novih strank. Prepričani smo, da za pasji salon Ljubljana boljše ponudbe ne boste našli. 

Obiščite nas in se prepričajte. PETSHUI, pasji salon Ljubljana smo vam na voljo!
pasji-salon-ljubljana_12


PETSHUI, pasji salon Ljubljana - nadstandardne storitve za vašega ljubljenčka

PetShui, pasji salon Ljubljana nudimo nadstandardno storitev za vaše pasje prijatelje.

V prijetnem, sproščujočem ambientu z glasbo in relaksacijsko masažo poskrbimo, da se vaš ljubljenček dobro počuti in da obisk pasjega salona zanj ne predstavlja stresa. Posebno pozornost pri zmanjševanju stresnih dejavnikov pasji salon Ljubljana namenjamo tudi pri starejšim in bolj občutljivim živalim, katerim je na voljo tudi svetlobna terapija z medicinsko Bioprtorn lučjo. 
pasji-salon-ljubljana_6


Če pot v pasji salon Ljubljana ni mogoča, pridemo na dom!

Zavedamo se, da nimate vedno časa ali možnosti, da bi obiskali pasji salon Ljubljana, zato smo poskrbeli tudi za storitve na domu. Nego na domu največkrat izvajamo, če so kužki preobčutljivi in jim že vožnja v pasji salon Ljubljana predstavlja prevelik stres, seveda pa smo prisluhnili tudi tistim lastnikom, ki zaradi kakršnega koli razloga raje vidijo, da se oglasimo v domačem okolju njihovega ljubljenčka. Pasji salon Ljubljana preprosto preselimo k vam, storitev je enako učinkovita, zanesljiva, profesionalna in prijazna, pa še bolj prilagodljiva za vas in vašega psa. 

Poleg profesionalne in udobne nege za vašega psa, v pasjem salonu v sodelovanju z veterinarji, ki imajo izkušnje na področju alternativnega zdravljenja živali, nudimo tudi veterinarsko akupunkturo, ki jo  izvaja Zorko David, certificiran veterinarski akupunkturist. 

Tako pasji salon Ljubljana s holistični in sočutnim pristopom do psov popolno dopolnjuje storitve in skrbi za odlično psiho-fizično počutje kosmatincev. 

Za vse dodatne informacije, vam je naša ekipa vedno na voljo, da odgovorimo na vaša vprašanja in vam pokažemo, zakaj smo pravi pasji salon Ljubljana tudi za vas in vašega psa. 

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si