Dodaj svoje podjetje
ORTODONTIJA MALINGER, ZOBOZDRAVSTVENA SPECIALISTIČNA DEJAVNOST, D.O.O.

ORTODONTIJA MALINGER, ZOBOZDRAVSTVENA SPECIALISTIČNA DEJAVNOST, D.O.O.


Zagrad 31C, 3000 Celje

Ortodont Velenje | Če iščete izkušenega in profesionalnega ortodonta v Velenju je ORTODONTIJA MALINGER, ZOBOZDRAVSTVENA SPECIALISTIČNA DEJAVNOST, D.O.O. pravi naslov za vas.

Ordinacija se nahaja na Vodnikovi cesti 1 v Velenju, kjer vas pričakuje specialist ortodont in ostalo strokovno in izkušeno osebje, ki vam bo pomagalo do lepega in zdravega nasmeha.

ortodont-velenje

Ortodont Velenje

Ortodont Velenje poskrbi za klinične preglede in tudi natančne analize rentgenskih posnetkov ter izdela kvaliteten načrt zdravljenja in vzdrževanja zobovja.

Za svoje paciente in težave z nepravilno rastjo zob Ortodontija Malinger skrbi celovito. Obravnavajo tako otroke, kot tudi odrasle paciente. Ne glede na to, ali je obisk ortodonta estetske narave ali gre za nujno medicinsko obravnavo, ste vedno dobrodošli.

Ukvarjamo se tako s snemnimi aparati, te običajno nosijo otroci, in fiksnimi oziroma nesnemnimi aparati, ki so namenjeni obravnavi nepravilno zraslih stalnih zob.

Ortodont Velenje ne bo poskrbel le za zdravje vaših zob, lepo zobovje namreč pripomore k lepšemu izgledu celega obraza, kar vam bo dvignilo samozavest in nasmeh si boste želeli pokazati.

Na preglede se je potrebno naročiti po telefonu ali elektronski pošti, kjer je ortodont Velenje na vojo tudi, da vam odgovori na vsa dodatna vprašanja.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Naročanje na napotnico

Lepo pozdravljeni. Zanima me če lahko pri vas naročim ščerko,ki je stara 11let in sva dobili napotnico za ortodonta. Koliko je pri vas čakalna doba,kajti morava pod nujno in čim hitreje dobiti aparat. Hvala za vaš odgovor lp. Janja


Koliko je čakalna doba?

Spoštovani! Ali lahko k vam pripeljem sina, ki rabi poravnavo sprednjih zgornjih zob in koliko je čakalna doba z napotnico? Lp ROBERT TRAUNER


Naročilo hčerke za ortodonta

Spoštovani, moje ime je Mateja Pogorevc in bi vas vprašala, če bi lahko dobila termin za hčerko Tio, stara je 12,5.oz. če vam lahko napotnico pošljem kar po pošti (napotnico s stopnjo nujnosti sva pravkar dobili.) ..njena zobozdravnica pa je ga. Koprivc Bujan. Najlepša hvala in lp.


prvi obisk

Pozdravljeni, ali je možno dobiti termin za prvi ortodontski pregled za hči Anno Marie, stara je 14 let. Ima napotnico. Hvala. Lp, Maja


prvi ortodontski pregled

Prosim ali je možno dobiti termin za prvi ortodontski pregled za sina Šuster Nika, imamo tudi napotnico s stopnjo nujnosti -redno. Smo iz Polzele.


Samoplačniški pregled

Pozdravljeni! Sem Kotnik Bojan iz Velenja. Moj zobozdravnik dr.Perhorč iz Šentjurja me je napotil na samoplačnoški pregled in mnenje k ortodontu . Če je kakšna možnost bi ta pregled opravil pri vas. Na pregled lahko pridem po 16 h. Prosim če mi sporočite če se lahko oglasim, kdaj in kakšna je cena takšnega pregleda. Hvala. Lp Kotnik Bojan


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si