Dodaj svoje podjetje

Optika Ljubljana Šiška |

Optika Pirc je podjetje s 50 letno družinsko tradicijo. V naši evidenci je že več kot 20.000 zadovoljnih strank. Specializirani smo za meritve dioptrije, predpisovanje kontaktnih leč in izdelavo očal.

Smo tudi pogodbeni partner ZZZS, tako da pri nas lahko uveljavite naročilnico za očala ali kontaktne leče, na osnovi katere imate popust, ki vam ga prizna zavarovalnica.

Tehnologija, ki jo uporabljamo pri meritvah in izdelovanju očal, je moderna in popolnoma digitalizirana. 

Naša ekipa zadnjih 20 let ostaja nespremenjena, tako da boste pri nas naleteli na prijetno delovno okolje in zanesljive ljudi. Popolnoma nam lahko zaupate pri izbiri očal, izdelavi stekel in pri vseh ostalih vprašanjih, ki se nanašajo na optiko. 


Kako do nas? Optika Ljubljana Šiška vam je dostopna iz več lokacij. 

Če prihajate iz centra mesta po Celovški cesti v smeri proti Kranju zavijete na semaforju pri Obrtni zbornici Slovenije levo v Tržno ulico in nato prvo ulico desno. Iz smeri Kranja se peljete proti centru mesta in v križišču Celovške ceste z Drenikovo ulico zavijete desno in nato za semaforjem prvo ulico levo na Vodnikovo cesto, iz katere vas bo po 50 m do nas usmerila naša obcestna tabla.

PARKIRNA MESTABREZPLAČNO PARKIRANJE - brez iskanja prostega parkirnega mesta. Vse naše stranke z veseljem obveščamo, da je v naši neposredni bližini na Tržnici Šiška, na voljo parkirišče za osebne avtomobile, kjer je dovolj prostora za parkiranje. 

Dostopno je z Drenikove ulice, iz smeri Celovške ceste proti Bežigradu, prvi uvoz desno in s Celovške ceste iz smeri centra proti Kranju, pri prehodu za pešce. Do naše optike vas loči le nekaj korakov – s parkirišča neposredno na prehod za pešce čez Celovško cesto in že ste pri nas!

V primeru nakupa pri nas, vam stroške parkiranja povrnemo (prinesite svoj parkirni listek seboj)!

Za kakršnakoli vprašanja smo vam na voljo med delovnim časom: 

 • pon.-pet.: med 9.00 in 19.00
 • sobota: med 9.00 in 12.00
 • nedelje in praznike: zaprto


Optika Ljubljana Šiška

S stranko aktivno sodelujemo pri izboru in pazimo da bodo izbrana očala ustrezala vsem anatomskim, estetskim in tehničnim merilom. Ker lep in dober okvir še ne predstavlja samih očal je pomembno, da so vanj skrbno vgrajena kvalitetna korekcijska stekla. Spodaj si lahko ogledate nekaj naše ponudbe.

Naši partnerji za korekcijska stekla so Hoya, Essilor, Zeiss, Alcom, kateri poosebljajo napredno tehnologijo in vrhunsko kvaliteto v svetu očalne optike. Korekcijska stekla delimo na eno žariščna, dvožariščna in večžariščna.

Enožariščna so lahko sferična ali cilindrična in jih uporabljamo za korekcijo refrakcijskih napak kot so: kratkovidnost, daljnovidnost ali astigmatizem. Mnogožariščna ali progresivna stekla so namenjena korekciji presbiopije (starostna daljnovidnost) ali afakije - izguba očesne leče, katera skrbi za akomodacijo pri gledanju na blizu.

V novejšem času se v očalni optiki uporabljajo pretežno organska stekla (plastična), nekoč pa so bila bolj v uporabi mineralna stekla, ki se zaradi večje teže in težje obdelave počasi opuščajo. Lomni količnik materiala je neposredno povezan z debelino stekla, večji kot je, tanjša so stekla.

Niso pa KOREKCIJSKA OČALA vse, kar najdete v naši optiki v Ljubljani v Šiški. Na voljo imamo še pestro izbiro sončnih očal, otroških očal in športnih očal ter kontaktne leče. Preverite ponudbo!

Ker smo strokovnjaki na svojem področju, se trudimo biti zanesljiv partner uporabnikom naših storitev, za zvestobo pa našim strankam nudimo tudi posebne ugodnosti.

Kontaktirajte nas ali se zglasite v naši poslovalnici in z veseljem se bomo odzvali na vaša vprašanja. PIRC, optika Ljubljana Šiška pričakuje vaš obisk.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si